31 juli 2015 15:13

Hole in One udløste gavekort på kr. 60.000

Forside Nyheder Hole in One udløste gavekort på kr. 60.000
Af PM

Festugen i Korsør Golf Klub har gennem mange år været en stor begivenhed i klubben. 2015 udgaven fra den 19. – 26. juli blev ingen undtagelse, idet der blev sat ny rekord med 1.280 deltagere.

Glad vinder af rejsegavekort på 60.000 kroner, for HIO under Korsør festuge.

Glad vinder af rejsegavekort på 60.000 kroner, for HIO under Korsør festuge.

For både medlemmerne og de mange gæster er Festugen i Korsør blevet en institution. Det er en begivenhed, der for mange indgår som en naturlig del af ferieplanlægningen. De mange turneringer og forskellige turneringsformer gør, at der er noget for enhver smag.

Et er at spille om de mange herlige præmier, som en række sponsorer, har stillet til rådighed. Noget andet og måske vigtigere er den afslappede og hyggelige atmosfære, der ikke blot kendetegner Festugen, men som er en velkendt del af Korsør Golf Klubs DNA. Det er noget vi værner meget om, udtaler klubben formand Poul Møller

Hole in One – og et rejsegavekort på 60.000,- kr.

I forbindelse med festugens afslutningsturnering, havde Golfshoppen udsat en Hole in One præmie på et rejsegavekort for 4 personer til en værdi af 60.000,- kr.

Henrik Tel Larsen, Korsør Golf Klub, valgte at udnytte denne mulighed, da han sendte bolden i hul på første slaget. Det skete på banens hul 8. Den heldige vinder blev naturligvis fejret, og traditionen tro gik whiskyflasken rundt.

Ugens festligheder blev lørdag aften afsluttet med en flot fest i klubhuset.

Successen kommer ikke af sig selv

Man kan selvfølgelig godt inviterer ca. 200 gæster om dagen og til en fest lørdag aften, men at få festugen til år efter år at blive en stadig større succes kræver en stor indsats både før, under og efter festugens afvikling Derfor skal der naturligvis lyde en kæmpe tak til turneringsudvalget, de mange frivillige, Golf Caféen, kontoret og sidst men ikke mindst de mange sponsorer, der er med til at sikre, at vi også i år kan konstatere at Festugen i Korsør Golf Klub blev et brag af en uge.

Seneste nyheder