31 juli 2015 08:52

VETERAN PÅ VEJ MOD MADE IN DENMARK

Forside Nyheder VETERAN PÅ VEJ MOD MADE IN DENMARK
Af PM

Knud Storgaard er bedste dansker i Ecco Tour-turneringen Made in Denmark Qualifier i Silkeborg Ry Golfklub, hvor der er gratis adgang til fredagens finale.

Knud Storgaard er bedste dansker før finaledagen i Silkeborg og har gode muligheder for at spille sig til en plads i Made in Denmark.

Knud Storgaard er bedste dansker før finaledagen i Silkeborg og har gode muligheder for at spille sig til en plads i Made in Denmark.

 

Det lykkedes ikke amatøren og sensationsmageren Jeppe Kristian Andersen at holde fast i føringen på andendagen af Ecco Tour-turneringen Made in Denmark Qualifier i Silkeborg Ry Golfklub, hvor finalen spilles fredag på Silkeborg-banen – med gratis adgang for publikum.

Efter en banerekord i 64 slag på Kildebjerg Ry-banen måtte Jeppe K. Andersen bøje sig for den svære Silkeborg-bane med en runde i 76 slag, der sendte ham tilbage til en placering som delt nummer 6 i fire slag under par.

I stedet er veteranen Knud Storgaard nu det bedste danske bud på en dansk sejr og kvalifikation til Made in Denmark på Himmerland Golf & Spa. 20.-23. august. Knud Storgaard har erfaring med European Tour tidligere i karrieren, og slutter han som bedste dansker eller blandt de tre bedste i Silkeborg, vil hans deltagelse i Made in Denmark være sikret.

Favorit til at vinde i Silkeborg er dog den langtslående finne, Tapio Pulkkanen, der efter en runde i 67 slag på Silkeborg-banen og sammenlagt otte slag under par har en beskeden føring på et slag ned til Storgaard, der deler andenpladsen med svenskeren Simon Forsström.

Tapio Pulkkanen er sikker deltager i Made in Denmark, fordi han også har en sikker føring på ranglisten Race to Himmerland, hvor de tre bedste efter Made in Denmark Qualifier også sikrer sig en plads i Made in Denmark.

På de to næste pladser ligger Daniel Løkke og Martin B. Ovesen, der også har sikret sig plads i finalen i Silkeborg, men er alvorligt truet af svenskeren Eric Blom. Svenskeren deler fjerdepladsen i Made in Denmark Qualifier med amatøren fra Aalborg Martin Leth Simonsen, der sidste år nåede med i Made in Denmark fra en reserveplads.

Seneste nyheder