26 juli 2015 06:19

Emily, Nicole, Malene og Nanna er finaleklar

Forside Nyheder Emily, Nicole, Malene og Nanna er finaleklar
Af Søren Kragh

Medens Norges Suzann Pettersen fører an i -6, så er både Emily, Nicole, Nanna og Malene klar til at jagte sejren til Danmarks favør. Dermed klarede alle danske deltagere cuttet, men de bedste af dem har hele ti slag op til Pettersen.

Nicole Broch Larsen glæder sig til en pause (Foto: DGU).

Nicole Broch Larsen glæder sig til en pause (Foto: DGU).

Således skal der trylles magiske slag fem for at nå dansk sejr, i ugens udgave af Ladies European Tour. Men flot er det at de alle er med, og mon ikke vi også ser nogle ryk fremad? Det er ihvertfald set tidligere i andre turneringer på LET, så vi ved at de gæve danske spillere har det i sig.

Malene er i +5 og Nanna ligger 7 over, men det er der ingen tvivl om at de vil gøre alt hvad de kan for at pynte på, når det atter går løs på Dundoland Links i Skotland. Og optimismen er da også til at spore på facebook, hvor Nocile B Larsen i går skrev;

Ingen 9’ere i dag, men flere birdies og en runde i -2. Ligger inden finalerunden imorgen T27 i +4, så der er kun en vej – fremad.

Som sagt spiller vi udover vores almindelige turneringen også en hold turnering i denne uge, hvor jeg sammen med min makker Peter, ligger T3 inden i morgen. Imorgen starter jeg 8.25 (9.25 DK tid) 

 

Seneste nyheder