19 juli 2015 22:04

Spieth kan igen skrive historie

Forside Nyheder Spieth kan igen skrive historie
Af Golfonline

Jordan Spieth jagter sejren ved dette års udgave af British Open på Old Course, St. Andrews. Og kæmper han sejren i land, vil det betyde at McIlroy der er ude med en ankelskade, taber sin plads som verdens nummer et. Men Spieth er ikke med i førertrioen, men dog ret tæt på!

Jordan Spieth

Jordan Spieth

Så der er lagt an til noget af en match, når de sidste 18 huller skal spilles til ende. Og er man fra Irland, kan det nok være en idé at finde firkløverhatten frem, og få følge turneringens til ende. Der er nemlig nærmest garanti for “the craic”, med både  amatøren Paul Dunne i førertrio, og Padraig Harrington på hjul som nummer 5 på listen.

Men meget kan selvfølgelig ske, og det som de flestes øjne vil være rettet imod, er altså om Spieth nu vil overtage den gule trøje, og måse endda som konsekvens,  lokke McIlroy frem på græs inden det ellers ville være sket!?

Et er sikkert. Amerikanern jagter sin 3. major i streg, og får han den i hus, indtager han pladsen som nummer et, men endnu vigtigere er at hanså holder han liv i muligheden, for at blive den føste der vinder 4 majors i streg!

Men nu skal han lige vinde den 144. udgave af The Open først, og noget tyder altså på at Jordan Spieth, der nu ligger nummer 4 i -11, et eneklt slag efter fører-trioen,  godt kan nå muligheden for de fire majors i streg.

Skulle missionen ikke lykkedes er det måske en lille trøst at, hvis han vinder i Skotland, så bliver han den første der vinder årets første tre majors i streg, siden Ben Hoagn  gjorde det samme tilbage i 1953,

Seneste nyheder