24 juni 2015 13:51

Køge Golf Klub bygger ud

Forside Nyheder Køge Golf Klub bygger ud
Af PM

Køge Golf Klub har store planer om udvidelse af det store og flotte golfanlæg i Køge Syd. Planerne indeholder ny Driving Range og udvidelse af 9 hullers Nordbanen i første omgang, og på
længere sigt har klubben ønsker om at indrette en indendørs golfhal og en ny 6 hullers par-3-bane.

Skærmbillede 2015-06-24 kl. 13.48.06

Første etape indeholder anlæg af en ny Driving Range og udvidelse og omlægning af 4 huller på 9 hullers Nordbanen, og den ny Driving Range er netop taget i brug. Der er tale om en range, der er 300 meter lang og 100 meter bred med 31 udslagspladser, hvoraf de 9 pladser er overdækkede, og fra pladserne slås der fra måtter med nye og bedre træningsbolde, og på halvdelen af pladserne bliver der også mulighed for at slå fra græs.

Anden del af etapen består af en opkvalificering af 9 hullers Nordbanen med et nyt par 5 hul, og omlægning af 3 andre huller. Denne del gennemføres i indeværende sæson med henblik på ibrugtagning ved sæsonstart 2016.

Klubbens træningsanlæg er åbent og kan benyttes af alle golfinteresserede, og der har allerede vist sig stor interesse for brug af den ny Driving Range.

Køge Golf Klub, der er 45 år og medlemsejet, ejer selv anlægget, der består af et jordtilliggende
på ca. 70 ha jord med to ratede golfbaner – en 18-hullers parkbane og en 9 hullers bane, hvortil kommer hele træningsanlægget med en stor 27 hullers puttinggreen, indspilsområde og den ny Driving Range.

Klubhuset er bygget i 2009 med alle moderne faciliteter til golf plus golfshop, restaurant og konferencelokaler.

Køge Golf Klub er Danmarks 5. største golfklub med mellem 1600 og 1700 medlemmer og dermed også én af de store foreninger i Køge Kommune, og medlemstilbuddene gælder fra sandkassegolf for 3 årige og opefter til de ældste medlemmer, der er oppe i 80’erne.

Anlægget i åbent hele året rundt 24-7 i alle døgnets lyse timer alle ugens 7 dage både ude og inde, og klubben har både elite og bredde.

Udover medlemmernes brug af anlægget, så bliver klubben også besøgt af over 4.000 gæste spillere hvert år, og klubben bakkes i øvrigt op af et fint samarbejde med over 110 samarbejds-partnere fra det lokale erhvervsliv.

Køge Golf Klub har en halv snes medarbejdere ansat og over 125 frivillige medlemmer, der arbejder ulønnet for klubben. Dertil kommer, at restaurant og proshop er forpagtet ud som selvstændige forretninger.

Investeringen i første etape af den samlede plan med anlæg af Driving Range og 4 huller på Nordbanen løber op i kr. 2,0 mio., og eneste grund til at investeringen kan holdes indenfor beløbsrammen er, at klubben har mødt en enestående opbakning hos deres samarbejdspartnere, klubbens frivillige hjælpere og en stor indsats fra klubbens egne medarbejdere.

Klubben er i øvrigt inde i en god udvikling med god økonomi.

Seneste nyheder