16 juni 2015 10:27

Åbenhed og fællesskab i ny fynsk klub

Forside Nyheder Åbenhed og fællesskab i ny fynsk klub
Af Golfonline.dk

Sølykke Golfklub ved Langeskov mellem Nyborg og Odense, satser på golf for alle. Klubben er netop optaget af DGU, og er på den måde noget af et sær stykke i dagens golf-Danmark. Og så vil den bedrift endda snart blive fulgt op af endnu en fynsk klub, nemlig The Great Northern ved Kerteminde.

Gæster ved genåbning af den nu ombyggede og DGU-godkendte bane.

Gæster ved genåbning af den nu ombyggede og DGU-godkendte bane.

Måske Søløkke har set en god vej at gå for at opnå succes? For barrieren for at kunne være med er ikke sat højt og skræmmende. Der køres ud fra tre principper som er:

Ingen indmeldelsesgebyr. Ingen krav til golfkundskaber. Rimelig pris, og at det ikke skal være for svært at få en god oplevelse med golf. Det lyder som en opskrift der kan tiltrække nysgerrige mennesker med lyst til golf.

Søløkke Golf tilbyder fuldt medlemskab for små 1800 kroner per år. Og så kan du spille 18 hullers pay n play for 120 kroner, men smart er det at det også kan lade sig gøre at nøjes med 9 huller for 80 kroner.

Banen der blev lagt om i foråret 2015, har i dag 1.522 meter fordelt på 9 huller, som er:

(Hul 1: 170 m. Hul 2: 212 m. Hul 3: 160 m. Hul 4: 239 m. Hul 5: 130 m. Hul 6: 121 m. Hul 7: 107 m. Hul 8: 286 m. Hul 9: 97 m.)

Klublivet holdes i hævd med både arbejdsdage, åbent hus, Sct. Hansfest og meget mere. Videre har klubben allerede i år fejret flere gange hole in one. Senest den 4. april, hvor “Preben Carstensen” fik hole in one på hul 6, på den af nu DGU godkendte bane i det fynske.

Kigger man på klubbens hjemmeside og facebookprofil, så opdager man hurtigt at der er sammenhold og socialt liv, i den “lille” klub, som lader til at tilbyde nye golfere en nem, billig og varm tilgang til golfsporten.

Du kan let finde banen hvis du kommer ad motorvejen, og måske 9 hurtige huller i Søløkke er sagen, som en lille pause i løbet af døgnet?

 

Seneste nyheder