01 juni 2015 19:16

VINDER US KIDS FOR 3. GANG

Forside Nyheder VINDER US KIDS FOR 3. GANG
Af PM

Den talentfulde Rasmus Bofill fra Silkeborg Ry Golfklub har for tredje gang vundet den årlige UD Kids European Golf Championship, der blev afviklet på Gullane Golf Club i Skotland 26.-28. maj.

unnamed

Den stolte Rasmus Bofill her som vinder af US Kids European Golf Championship 2015

 

Rasmus Bofill vandt mesterskabet for 13-årige drenge foran franskmanden Hugo Riboud Mendiburu, som Rasmus besejrede i omspillet i 2015. Der var 54 andre drenge med fra lande som bl.a. Frankrig, USA, England, Sydafrika og Tyskland.

Silkeborg-drengen var godt spillende fra start på trods af vejret, som bestemt ikke viste sig fra sin bedste side med blæst og regnbyger. Han kom rundt i -4 på førstedagen, kun 1 slag fra nr. 2. På andendagen blev spillet 3 under par, hvor Rasmus lagde sig i front med 4 slag til franskmanden Hugo Riboud Mendiburu, som Rasmus var i omspil med i samme turnering i 2015 for at vinde i rækken drenge 12 år.

Rasmus var ved at sætte det hele over styr på 3. dagen, hvor han på hul 15 (et par 3 hul) lavede en tripple bogey, men da han kunne slutte af med par – birdie – par, sluttede han på 1. pladsen med 2 slag til nr. 2. Det er 3. år i træk Rasmus har vundet denne prestigefyldte turnering.

 

Seneste nyheder