29 maj 2015 11:06

PINK CUP I SILKEBORG RY GOLFKLUB I DAG

Forside Nyheder PINK CUP I SILKEBORG RY GOLFKLUB I DAG
Af PM

Den lokale udgave af Pink Cup afvikles i dag fredag 29. maj på Silkeborg-banen. Èn ud af ni danske kvinder rammes årligt af brystkræft. Det vil Silkeborg Ry Golfklub gerne være med til at gøre noget ved. Derfor er klubben igen i år med i den landsomfattende Pink Cup-turnering, hvor formålet er at rejse penge til forskning, forebyggelse og patientstøtte.

unnamed

”Brystkræft rammer stadigvæk alt for mange kvinder, så det er naturligt for os at være med i kampen for så vigtig en sag,” siger direktøren i Silkeborg Ry Golfklub, Mads Rugholm.

Siden 2003 har Pink Cup-turneringen indsamlet over 26 mio. kr., og i 2015 forventes flere end 5.000 deltagere. De lokale turneringer krydres med lotterier, underholdende konkurrencer og festlige indslag alle med det formål at indsamle flest mulige penge til det gode formål.

Den landsomfattende turnering, der har de to Ladies European Tour-spillere, Daisy Nielsen og Malene Jørgensen, som ambassadører foruden Vild med Dans-dommeren Anne Laxholm, afsluttes med en landsfinale, som de 40 deltagende klubber har mulighed for at kvalificere sig til. Landsfinalen finder sted fredag den 18. september på Kokkedal Golfklubs bane.

Seneste nyheder