25 maj 2015 01:02

KGC Masters fik højspændt afslutning

Forside Nyheder KGC Masters fik højspændt afslutning
Af PM

Kolding Golf Club viste sig fra sin aller bedste side, da den lokale greenkeeper-elev Nicolai Lund Sørensen trak det længste strå i det 4-mand store omspil til KGC Masters sponsored by BMW.

Nicolai Lunds afgørende put i omspillet

Nicolai Lunds afgørende put i omspillet

I den forgangne weekend er der blevet spillet KGC Masters sponsored by BMW i Kolding Golf Club. Greenkeeperne havde på forhånd spået at spillerne ville få det svært, men at det blev en af deres kollegaer, der tog sejren hjem havde ingen af dem regnet med. ”Det er SÅ fedt at Lund hev sejren hjem”, sagde Danny Skytte, greenkeeper i Kolding Golf Club.

Nicolai lignede ikke umiddelbart den kommende vinder af turneringen, da han lørdag morgen kom for at hente sit scorekort kl. 10. På det tidspunkt havde han allerede været oppe i 6 timer – banen skulle jo gøres klar. Han havde bedt om en sen starttid, der lige akkurat gjorde at han kunne nå at få en time på øjet inden han tee’ede ud i den sidste bold kl. 11.03.

Lund vandt efter et 3 hullers omspil med Nikolaj Pages Simonsen (Breinholtgård Golf Klub), Frederik Skelmose Simonsen (Kokkedal Golfklub) og Ole Sømark (Odense Eventyr Golf Klub). I Kolding Golf Klub spilles der traditionen tro 3 hullers slagspilsomspil på hul 1, 9 og 18, og der var spænding til det sidste.

Efter de første 2 huller lå det til Ole Sømark, der efter en fantastisk birdie på hul 9, var den eneste under par. Et slag højre om green på 18. fra Sømark og Lund der slog den op 60 cm fra hullet var det henholdsvis en bogey og en birdie, der blev afgørende. Pages lavede birdie og Skelmose par, og dermed var Lund vinder af KGC Masters.

Den glade vinder Nicolai Lund omgivet af (fra venstre), Ole Sømark, Frederik Skelmose Simonsen og Nikola Pages Simonsen

Den glade vinder Nicolai Lund omgivet af (fra venstre), Ole Sømark, Frederik Skelmose Simonsen og Nikola Pages Simonsen

 

Nicolai var utrolig glad for sejren, ”jeg vidste hvilket jern jeg skulle slå med, da jeg er i finalerunden slog et slag helt magen til det her, ” sagde Nicolai smilende, ”det er SÅ FEDT at stå her og have vundet på hjemmebane” var hans sidste kommentar inden holdkammeraterne hev ham med ned mod søen på hul 9, hvor han blev fejret med en dukkert. ( Klik på billedet neden for, og se turen i søen )

Vi er så stolte af at klubbens medlemmer støtter sådan op om Masters”, siger Jørgen Fink, der er turneringsleder og en af hovedkræfterne bag turneringen. ”Det kræver rigtig meget planlægning, men det er det hele værd, når man står med den her følelse bagefter.” Jørgen Fink henviser til de ca. 40 frivillige, der har hjulpet i løbet af weekenden med bl.a. livescoring, fore caddies og klargøring af Driving Range.

unnamed

KLIK PÅ BILLEDET – Og se video

Det er anden weekend i streg at en Kolding-spiller vinder en turnering, der er tællende til Titleist ranglisten. 1. holdet i Kolding Golf Club er derfor fulde af selvtillid til den kommende divisionsweekend, hvor de skal spille ude mod henholdsvis Breinholtgård Golf Klub og Sønderjyllands Golfklub. KGC kan med 2 sejre i den kommende weekend sikre sig 1. pladsen i puljen og dermed for 3. år i træk komme i oprykningsspillet mod vinderen fra den anden 1. divisionspulje Vest.

 

På trods af de blot 5.419 m vidner scoren +6 om, at banen har været sat svært op. Den generelle holdning i turneringsledelsen og greenkeeper teamet er, at man skal være god til alle facetter af spillet for at være vinder, og det viste Nicolai Lund i dag.

Seneste nyheder