23 maj 2015 18:45

Danskere gik tilbage ved BMW PGA Championship

Forside Nyheder Danskere gik tilbage ved BMW PGA Championship
Af Søren Kragh

Med tilbagegang for både Søren Hansen, Kjeldsen og Thomas Bjørn, var det ikke den bedste dansker-dag på Wentworth. Men for andre blev det en strålende 3, BMW PGA Championship-dag.

timthumb.php

Det kunne især Byeong Hun An, fra Korea skrive under på. Han lagde godt til i går, men var stadig lige i hælene på Molinari. I dag kom forløsningen så. Koreaneren kom rundt i -5, medens italieneren skulle bruge et slag mere på de 18 huller. Dermed sluttede de begge i samlet 14 under, og knækkede førstepladsen lige over.

De har nu et forspring på to slag ned til nummer to, som er Thomgchai fra Thailand. Han skød sig til en eagle, og er den bedst placerede af de tre spillere, når det gælder Race to Dubai. Her er Thomgchai nummer 20, medens Byeong Hun ligger nr. 37, og Molinari nummer 52.

Thomgchai har i år vundet dobbel så mange penge som hver af de to i førerbolden, men bagfra kommer dagens hole-in-one skytte. For gode gamle Jimenez der kom rundt i 4 under, hvilket gav samlet -10, og dermed en 5. plads, til spanieren der er nummer 22 på Race to Dubai, men en indkasseret penge sum, der i år er blevet til 439.000 euro, og dermed næsten samme beløb som Thomgchai´s 462.000 euro.

Danmarks håb blev slukket under runde 3. For alle danske gik bagud. Bjørn kom igen rundt i 71 slag, og gik en håndfuld pladser agterud, og sluttede samlet i 5 under, på en delt 16. plads.Kjeldsen gik en 73´er, som førte han 15 pladser tilbage, og han sluttede på en delt 26. plads i samlet -3. Anders Hansen kom ind og gik 13 pladser retur, efter at slutte i samlet par på 49. pladsen, som han deler med 11 andre spillere.

VIDEO: Se Jimenez´s hole in one

Seneste nyheder