15 maj 2015 20:31

To danske amatører finaleklar ved Made in Denmark Challenge

Forside Nyheder To danske amatører finaleklar ved Made in Denmark Challenge
Af MiD PM

En uhyre svær golfbane kombineret med årets hidtil stærkeste Challenge Tour felt gav ikke Danmarks bedste amatører de bedste betingelser for at klare cuttet ved Made in Denmark Challenge på Royal Golf.

Sixten Stemann Jensen er bedste amatør forud for weekendens finalerunder ved Made in Denmark Challenge.

Sixten Stemann Jensen er bedste amatør forud for weekendens finalerunder ved Made in Denmark Challenge.

Ikke desto mindre klarede både Sixten Stemann Jensen og Niklas Nørgaard Møller sig videre til weekendens finalerunder.

Sixten Stemann Jensen rejste sig fredag formiddag ovenpå torsdagens skuffende afslutning. Den unge Hjortespring-spiller, kom fredag de 18 huller rundt i to over par, 73 slag, og dermed sluttede han i samlet seks slag over par.

På den svært-opsatte Royal Golf rækker en score i seks over par til en delt 33. plads, og dermed er Sixten på vej mod et rigtigt flot resultat i sin første Challenge Tour. Og ugen har indtil nu været rigtig god for landsholdsspilleren.

– Oplevelsen indtil videre har været super fed. Det har været to runder i fantastiske betingelser, og banen viser sig fra sin bedste side. Der har været mange bekendte ude og kigge på mig de to sidste dage, så det har været super fedt at spille foran dem i en fed turnering på en rigtig svær bane, fortalte Sixten Stemann Jensen efter runden.

Og 21-årige Sixten Stemann Jensen kan nu glæde sig til weekendens finalerunder.

– Det betyder meget for mig at klare cuttet på hjemmebane og få to runder mere med. Jeg har spillet to lunkne runder, men et klaret cut bevarer muligheden for en rigtig god runde. Jeg glæder jeg mig til at komme ud og spille imorgen, og se hvad dagen bringer, slutter feltets bedste amatør.

Amatørlandsholdsspilleren, Niklas Nørgaard Møller er klar til finalerunderne ved Made in Denmark Challenge 2015 på Royal Golf.

Amatørlandsholdsspilleren, Niklas Nørgaard Møller er klar til finalerunderne ved Made in Denmark Challenge 2015 på Royal Golf.

Landsholdskollegaen, Niklas Nørgaard Møller fra Kokkedal klarede sig ligeledes videre til finalerunderne. Dog på et hængende hår, da han for anden dag i træk brugte 75 slag.

Møller sluttede i samlet otte over par, hvilket præcist rakte til videre deltagelse. Kokkedalprofilen skal således tidligt op lørdag morgen, men det var han okay med.

– Det er alt for fedt at spille på et anlæg, der står så skarpt og er så udfordrende. Alle facetter af spillet udfordres og man kan ikke gå og kaffe den rundt, sagde Møller efter runden.

– Der har været mange stressende situationer derude, så jeg er lidt træt nu. Men det er det fedeste setup, og stemningen til turneringen er helt i top. Det er en rigtig god lillebror til Made in Denmark i Himmerland, fortsatte Møller.

– Min morgenstart betyder at jeg har en mulighed for at gå ud og være lidt mere aggressiv de næste dage, lave nogle birdies og bevæge mig op ad leaderboard. Det bliver sjovt, slutter en glad og tilfreds Møller.

Du finder stillingen ved Made in Denmark Challenge her.

Du kan desuden læse kommentarer fra Jeppe Huldahl, Mads Søgaard og Andreas Hartø her.

Seneste nyheder