15 maj 2015 20:29

Huldahl og Søgaard på sejrsjagt i weekenden

Forside Nyheder Huldahl og Søgaard på sejrsjagt i weekenden
Af MiD PM

Jeppe Huldahl og Mads Søgaard kom for anden dag i træk begge rundt i par ved Made in Denmark Challenge, og på den svære Royal Golf rækker det til en delt fjerdeplads inden weekendens finalerunder. Dermed ligner Huldahl og Søgaard de bedste danske bud på en vinder.

En populær Jeppe Huldahl er på fjerdepladsen ved Made in Denmark Challenge forud for weekendens finalerunder.

En populær Jeppe Huldahl er på fjerdepladsen ved Made in Denmark Challenge forud for weekendens finalerunder.

Joachim B. Hansen og Andreas Hartø er også klar til weekenden, men med mange slag op til de førende, skal de to danske favoritter for alvor på birdiejagt de næste to dage.

Engelske Jack Senior fører Made in Denmark Challenge i samlet fem under par. Han er således fem slag foran både Huldahl og Søgaard på den delte fjerdeplads.

Tilfreds Huldahl klar til weekenden
Jeppe Huldahl startede sin dag med en omgang seværdig golf. En bogey på første hul blev fulgt op med et holet andetslag fra 115 meter for en eagle på hul to. Birdies på hul fem og seks sendte senere Huldahl til tre under par. Desværre for vestjyden var der ikke mere rødt på scorekortet på dagens runde, og med yderligere tre bogeys på kortet kunne den tidligere European Tour vinder skrive under på en ganske godkendt runde i par.

– Det startede rigtigt godt, men efter hul seks havde jeg lidt svært ved at holde gang i det. Det blev hurtigt en kamp for at redde pars, og det var faktisk ikke så solidt i dag, som det var i går, sagde Jeppe Huldahl efter runden.

– Men jeg er fire slag fra førstepladsen og på en delt fjerdeplads inden weekenden, så jeg kan ikke være andet end tilfreds. Nu glæder jeg mig bare til de næste runder, og så må vi se, om jeg ikke kan holde mig inde i kampen, indtil det skal afgøres søndag, sagde 32-årige Huldahl.

– Taktikken er nok at være lidt konservativ derude. Jeg tror ikke, man behøver at jagte birdies og forsøge at komme til 15 under par. Hvis jeg kan være under par søndag eftermiddag, så tror jeg ikke, at jeg er langt væk, sluttede Huldahl.

Mads Søgaard ødelagde lidt af sin ellers meget flotte runde, da han måtte bruge syv slag på sit næstesidste hul, par-4 hullet ottende. God moral sikrede en birdie på sidste hul, og således er Mads Søgaard i den grad også klar til at kæmpe med om sejren i løbet af weekenden.

Det har specielt været et område af spillet, der har fungeret godt for Søgaard, der i 2015 spiller sin første sæson på European Challenge Tour.

– Jeg har scramblet rigtigt godt, og så har jeg også puttet godt. Det er en rigtig svær bane, så nøglen har været at kunne holde sammen på runden, når man kommer i problemer. For det kommer man, sagde Mads Søgaard efter runden.

Det var som altid underholdende at følge Andreas Hartø ved Made in Denmark Challenge. Det kan du også gøre i weekenden, hvor Hartø skal forsøge at lukke hullet til de førende spillere.

Det var som altid underholdende at følge Andreas Hartø ved Made in Denmark Challenge. Det kan du også gøre i weekenden, hvor Hartø skal forsøge at lukke hullet til de førende spillere.

Sen succes til publikumsdarling
Der var som sædvanlig dramatik og underholdning for alle pengene, da Andreas Hartø på de sidste huller sikrede sig videre deltagelse ved Made in Denmark Challenge. Den smalle bane på Royal Golf har ikke set ud til at passe den langtslående Hartø, men mod afslutningen slog han til.

– Jeg fik lavet en rigtig flot eagle ude på 17. hul, hvor jeg endelig kunne bidrage med lidt highlights til de mange tilskuere, fortalte Hartø efter runden.

– Og så ramte jeg pinden i andetslaget på 18. hul lige bagefter, men det blev desværre kun til en par, fortsatte Hartø, der dagen igennem morede sig med de mange fans på lægterne.

– Jeg elsker det her. Det er så sjovt at spille foran så mange danske tilskuere. Det er lige nøjagtig det her, der gør det sjovt at spille golf, takkede Hartø, der endnu ikke har opgivet chancen for et topresultat.

– Jeg skal ud og skyde to gode runder afsted, men det tror jeg også, at jeg kan. Banen er så svær, at man hurtigt kan avancere, hvis man spiller godt, så det har jeg planer om at forsøge på, slutter Hartø optimistisk.

Joachim B. Hansen havde en frustrerende dag på kontoret. En runde i fem over par, 76 slag, sendte Hansen ned som nummer 23 i stillingen, men golffans, der har set Joachim B. Hansen i aktion, ved, at hvis nogen kan hente otte slag på en weekend, så er det netop Hillerødspilleren.

I alt klarede 10 danskere cuttet ved Made in Denmark Challenge 2015.

Nr. 4 – Jeppe Huldahl (Par)

Nr. 4 – Mads Søgaard (Par)

Nr. 23 – Joachim B. Hansen (+4)

Nr. 33 – Christian Gløët (+6)

nr. 33 – Sixten Steemann Jensen (+6) (læs interview her)

Nr. 33 – Andreas Hartø (+6)

Nr. 44 – Daniel Løkke (+7)

Nr. 44 – Jeff Winther (+7)

Nr. 59 – Oliver Nyholm (+8)

Nr. 59 – Niklas Nørgaard Møller (+8)

 

Se stillingen ved Made in Denmark Challenge her.

Seneste nyheder