15 maj 2015 17:35

Jimenez tæt på anden hole-in-one

Forside Nyheder Jimenez tæt på anden hole-in-one
Af Søren Kragh

OPDATERET FRA DEN 15. MAJ:

Jimenez blev nummer to ved open de Espana, og kom tæt på sin anden hole in one i turneringen. Det blev til en eagle, og ingen H-I-O i finalerunden, men du kan nedenfor se Jimenez´ flotte salg fra tidligere på ugen, i turneringen hvor den 51-årige spanier indtil i dag var forsvarende mester. Sejren gik til James Morrison.

Open de Espana og Jimenez er en form for synergi der bare hænger sammen,  Arrangørerne har måtte opgive kravet om soft spikes, fordi Jimenez kun spiller i sko med jern under sålen. Videre blev han den ældste spiller til at vinde turneringen, da han sidste år i en alder af 50 slog konkurrenterne.

Skærmbillede 2015-05-15 kl. 17.33.45

Da en journalist spurgte ham om hvad hemmeligheden bag resultaterne i 2014 var, svarede Jimenes køligt; Secret? Well there is no secret! Good food, Good wine, Good cigars, Champion!  Der var ikke meget pres og nervøsitet at føle.

I dag begik Jimenez så – næsten selvfølgelig – en flot hole-in-one. Præcis som han i går var uhyre tæt på at få med sig ind, efter første runde af Open de Espana.

Jimenes fejrede slaget med en lille dans, som du kan se lige her:

 

HOLE-IN-ONE! Miguel Angel Jiménez!

Posted by European Tour on 15. maj 2015

Seneste nyheder