14 maj 2015 19:45

Hård dag på Royal Golf

Forside Nyheder Hård dag på Royal Golf
Af Golfonline og MiD PM

Da Golfonline.dk i går inviterede læserne til Pro-Am på Royal Golf, blev det Steven Brown der gik med som pro. Han spillede ikke specielt godt, medens venligheden alligevel forblev var i top.  I dag gik han så hen og sluttede som delt 10´er med en runde i par.

JB Hanmsen blev bedste dansker efter første runde på Royal Golf

JB Hansen slår det første slag i Made in Denmark
Foto: Lars Møller

Steven Brown var med til at bevise at banen blev sat rigtigt svært op, og dermed udfordrede pro´erne ved starten af Made in Denmark Challenge.

Banen var bestemt en udfordring fordi vinden var halv-hård, og fordi fairway er både smal, og bøjer af i siderne, hvorfor bolden ofte let ruller ind i hazarden.

Vinder af dagens runde blev Irlands Ruaidhri McGee. De kom begge rundt i 4 under, hvilket var et slag bedre end nummer to, Jack Senior fra England.

McGee havde følgeskab af  Nino fra Italien, men på 15. slap han taget med en bogey, og videre galt gik det på 18. hvor endnu en bogey kom på kortet, og så var Nino 2 slag bagefter McGee.

Dagens bedste dansker var Joachim B Hansen, der fik sig en flot start på Made in Denmark Challenge på Royal Golf Club i København. En runde i 70 slag, ét slag under par, placerede Hillerødprofilen som bedste dansker blandt formiddagsspillerne. Men den placering holdte ved, og han sluttede altså også af som dagens bedste dansker på en delt 6. plads.

Til Made in Denmark sagde JBH:

Jeg var god fra tee til green, men jeg kæmpede lidt med at få bolden i hul, sagde Joachim B. Hansen efter runden.

Jeg er glad for at være kommet godt fra start, men runden i dag skulle have været meget lavere. Så det er ikke fordi, jeg er specielt tilfreds, fortsatte Hansen.

At der er en hård kamp i vente på den svære bane, kunne Joachim også bekræfte overfor MiD, hvor han grinende udtalte “Det er svært. Det hele er faktisk svært derude – Selvom der ikke er så meget vind i dag, som de foregående dage, så blæser det stadig en del derude.  Fairways er svære at ramme, og samtidig er greens svære at læse. Så det bliver en svær uge, men det gør det jo for os alle sammen, sluttede Hansen.

Glad for dansk opbakning
Selvom Joachim B. Hansen ikke kunne matche den førende irer, McGee der altså fik selskab af italienske , så vil han stræbe efter at give de mange danske tilskuere noget for pengene i løbet af ugen.

– Det var dejligt med så mange tilskuere i dag, og det gav klart lidt ekstra motivation. Jeg håber, at jeg kan kravle stille og roligt fremad, så jeg kan blande mig i kampen om sejren på søndag. Og så må der da gerne komme endnu flere tilskuere og kigge, slutter Joachm B. Hansen positivt.

Mads Søgaard og Jeppe Huldahl kom banen rundt i par og lagde også fint til i stillingen, hvor de delere 10. plads med “Golfonline.dk´s” Steven Brown

 Se og hør hvad Jeppe Huldahl sagde efter runden her:

 

Jeppe Huldahl var tilfreds med sin runde i par, efter han ellers fik en dårlig start med bogeys på de tre første huller.

Posted by Made in Denmark on 14. maj 2015

Seneste nyheder