14 maj 2015 13:02

GO læser fik Pro-Am oplevelse på Royal

Forside Nyheder GO læser fik Pro-Am oplevelse på Royal
Af Søren Kragh

Forud for dagens start på Made in Denmark Challenge, havde Golfonline fået mulighed for at stille et hold ved onsdagens Pro-Am. På facebook annonceredes en fri plads sol Golfonline.dk læsere kunne melde sig til, efter først til mølle princippet.

Steven Brown teer ud under Mid pro-Am på Royal Golf

Steven Brown teer ud under Mid pro-Am på Royal Golf

 

Frank Christensen fra fyn var hurtig på tasterne, og han stillede glad op tidlig onsdag morgen, klar til ProAm på Royal Golf i København. Her gik vi til bords, og fik os en bid morgenmad, medens vi savnede vores tildelte pro der ikke dukkede op.

Efterfølgende fik vi os et par testere på puttegreenen, for så at bevæge os ud til 12. hvor vi skulle starte. Proen dukkede op, og det viste sig at være en flink gut fra London, der hed Steven Brown.. Han slog ud. Helt ud… og måtte droppe. Det samme skete for os andre, undtaget Frank, der ellers havde boldens “højste hcp” med sine 16, efter blot 3 år som golfspiller.

Frankl smed bolden midt på fairway et godt stykke ude. Men dagen tegnede sig ikke helt som Franks driver på første hul. For vi kæmpede alle med den hårde vind, og svære bane. Vinden var en faktor, medens det at fairway bukker ned og ud i begge sider på samtlige huller, slog mange ud – også peo´erne.

vi fik os alle en god og hyggelig dag, hvor alt var sat op til Challenge Tour. oplevelsen var god, og det bliver spændende at føle slagets gang fra i dag hvor Challenge Touren allerede er i gang. For vi hørte mange pro´er snakke om at de havde meget svært i vinden, på banen som de også fandt ekstra udfordrende. især fordi de fleste var med i Tyrkiet i sidste uge, og den vejrforandring de nu møder, er en omstilling som de ikke fandt så let endda.

 

 

 

Seneste nyheder