06 maj 2015 19:28

Norsk føring ved NorthSide Charity Challenge

Forside Nyheder Norsk føring ved NorthSide Charity Challenge
Af Søren Kragh

Thomas Nørret kom tæt på en hjemmebane-sejr, da han i dag deltog ved ugens ECCO Tour-afdeling, NorthSide Charity Challenge, på Lyngbygaard, hvor han ligeledes arbejder som salgs og marketingmanager. Runden lød på 68 slag, og det var der tre andre som også kunne matche, men Nørret var eneste dansker blandt de fire.

Vinder Nørret der ellers har lagt tour-golfen på hylden til fordel for jobbet hos Lyngbygaard Golf, kan han se frem til en præmie sum på omkring 90.000 kroner.

Skærmbillede 2015-05-06 kl. 19.12.32

Dagens mand på Lyngbygaard; Eirik Tage Johansen

 

 

 

 

 

 

Rampelyset pegede dog mest af alt mod Norges Eirik Tage Johansen fra Stavanger Golfklub. Han begik en en eagle på hul-1, og kom de 18 huller rundt et slag foran de nærmeste konkurrenter. Således var det en glad mand der kunne underskrive sit scorekort i ECCO bussen, med resultatet 5 under.

I sidste uge startede normanden lidt sløvere ud på Rømø. Her lød førstedagen på en runde i 77 slag, og et samlet resultat i 8 over par. Det gav ham en delt 29. plads, så han må være noget mere tilfreds efter dagens runde på Lyngbygaard ved Århus.

Præmiesummen ved NorthSide Charity Challenge lyder på flotte 512.000 kroner, og er årets største præmiesum på ECCO Tour og Nordic Golf League. En del af pengene går til de hjemløse i Århus, og efter at Brian Nielsen, der også er promotor for NorthSide, selv donerede 38.000 kroner, kunne de hjemløse se frem til en udstrakt hånd på hele 250.000 kroner. 

Til ECCO Tour har Nielsen udtalt; Jeg kører hver morgen gennem Vestergade, og det piner mig at se de personer, som af en eller anden årsag er faldet igennem vores samfund. Derfor er jeg stolt over, at vi tilsammen har indsamlet en kvart million kroner, som nu skal forsøde hverdagen en smule for den gruppe mennesker i Aarhus.

 

Seneste nyheder