30 april 2015 10:24

Så er Speatheren i bund igen

Forside Nyheder Så er Speatheren i bund igen
Af søren Kragh

Jordan Spieth satte atter fut på sin golf, og fandt vejen til toppen ved WGC Cadillac Match, hvor han slog Finlands Mikko Illinen af banen med cifrene 4/2 på åbningsrunden.

Jordan Spieth

Jordan Spieth

Rory McIlroy der også kom godt efter det ved The Masters, fik ram på Jason Dufner, som ikke fandt mange åbninger imod Carolines X, og verdens nummer et, der løb af med  en 5/4 sejr.

Dagens store højdepunkt var en hole in one. Det skete på 17. da Ben Martin, som var oppe imod Matt Kuchar, slog i koppen og høstede guf til scorekortet. Du kan se slaget i TV-klippet her:

 

Der var som altid fut i den, og det er spændende hvad dag-2 vil byde på, efter dagen hvor

Jason Day havde det svært ud af tee-boxen, og til slut tabte Hoffman. MASTERS-stærke Justin Rose kunne ikke overvinde Mark Leishman, medens Sveriges Henrik Stenson skulle ud i at spille et 19. hul, fremfor at nyde en fadøl på det berømte af slagsen. Det sammen skulle Jimmy Walker, der ligesom Stenson tabte på hullet. Matt Kuchar tabte altså som du kunne se ovenfor til Ben Martin, der fik sig en flot h-o-i på 17. hole.

I følge golf.com havde flere spillere ikke det bedste humør da deres spil haltede. F.eks. kunne Adam Scott ikke komme hurtigt nok væk efter at have tabt til Francesco Molinari, og flere spillere havde ikke det store smil på efter at have tabet. Kuchar udtalte at ingen har lyst til at tabe – det kan jeg god forsikre dig om. Om det beviste flere spillere altså ved at have både krop og sind med i spil.

 

Seneste nyheder