27 april 2015 18:00

GOLFSTJERNER TIL FODBOLD I MASCOT PARK

Forside Nyheder GOLFSTJERNER TIL FODBOLD I MASCOT PARK
Af PM

Silkeborg Ry Golfklub er kamppartner mod SønderjyskE, hvor Morten Ørum Madsen og Mads Kristensen vil vise spillere og publikum præcisionsskydning.

Skærmbillede 2015-04-27 kl. 17.57.47

Lørdagens superligakamp på Mascot Park i Silkeborg byder på en sjælden oplevelse, når de to professionelle golfspillere, Morten Ørum Madsen og Mads Kristensen, skal konkurrere om at slå bolde tættest på et flag placeret i midtercirklen. Foto: Per Pedersen.

 

Silkeborg IF’s superligaspillere og tilskuerne i Mascot Park vil formentlig kunne lære noget om præcisionskydning, når byens to professionelle golfspillere, Morten Ørum Madsen og Mads Kristensen, optræder i pausen af superligakampen mellem Silkeborg IF og SønderjyskE med Silkeborg Ry Golfklub som dagens kamppartner.

I pausen af fodboldkampen vil de to talentfulde golfspillere fra fanzonehjørnet lave indspil til midtercirklen – med golfbolde vel at mærke. De to spillere skal med hver fem slag konkurrere om at lande boldene tættest på flaget plantet i midtercirklen. Vinderen trækker lod blandt den del af publikum, der har gættet på den rigtige spiller nærmest flaget.

For publikum er der præmier på højkant for 10.000 kr. Præmien består i en golfdag på pay & play-banen i Kildebjrrg Ry med ni af vennerne, og der udtrækkes i alt fire vindere, der således kan glæde rigtig mange af vennerne med en hyggelig golfdag.

”Vi bruger dette kamppartner-sponsorat til at fortælle om Silkeborg Ry Golfklub, hvor nye spillere kan komme igang med et prøvemedlemskab, der bl.a. indeholder syv individuelle lektioner, der kvalificerer deltagerne til et ”rigtigt” medlemskab. Den normale pris er 1600 kr., men til alle tilskuere på Mascot Park til SønderjyskE-kampen giver vi 50 pct. rabat, så et prøvemedlemskab kun koster 800 kr.,” siger Mads Rugholm, der er manager i golfklubben.

Silkeborg Ry Golfklub råder over 27 huller på banen i Resenbro, og i 2013 blev klubben udvidet med banen i Ry, hvor der er en 18 hullers parkbane plus en 9 hullers pay & play-bane. Begge baner regnes for nogle af landets bedste, både når det gælder banedesign og de naturskønne omgivelser. Klubben har i dag 1800 medlemmer og ambitioner om at nå 2100 inden for de kommende år.

 

 

 

 

 

Seneste nyheder