24 april 2015 22:32

Fri træning til Køges højhandicappere

Forside Nyheder Fri træning til Køges højhandicappere
Af Golfonline.dk

I Køge Golfklub har de frivilige kræfter godt fat, og har gennem årene spændt bredt. De frivillige har bistået med alt fra forberedelser af ingeniørarbejde på banen til oprydning i og omkring klubben. Og nu ser endnu et progressivt tiltag dagens lys, hvor et samarbejde mellem klubbens pro´er og frivillige klub medlemmer, sikrer begyndere og højhandi-cappere gratis træning!

images-1

Netop det at kunne spille golf er en af tre vigtige brikker som en hollandsk undersøgelse påviser er vigtigst i fastholdelsen af golfere. De tre brikker er det sociale aspekt, sammenholdt med at kunne spille golf og kende regler og kutume. Videre viste undersøgelsen at de som kom ud at spille golf med en makker 7 gange det første spille år, havde langt større fastholdelsesgrad, end de der ikke kom ud 6 gange, og videre ikke kom ud sammen med makker, hvorfor en “makker-ordning” er en god idé, hvilket mange klubber herhjemme også har taget til sig.

I Køge trives frivilligheden, og ordningen hvor alle medlemmer med HCP 36 eller der over, kan komme til fri træning tirsdage og lørdage kl. 14.30-16.00, er et vigtigt, rigtigt og forrygende element i at sikre fastholdelse og dermed også liv i klubbern.

 

 

Seneste nyheder