16 april 2015 15:23

NorthSide Charity Challenge tæt på 400.000 i præmiesum

Forside Nyheder NorthSide Charity Challenge tæt på 400.000 i præmiesum
Set på nettet

NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf fra 4. – 8. maj begynder at ligne årets største ECCO Tour. Den stadig aktuelle auktion på Teamauction.dk går forrygende, og derfor hæves præmiesummen i dag til 390.000 kroner eller 52.000 euro.

unnamed(8)

Dermed øges puljen til de hjemløse i Aarhus, således, at den nu udgøres af 90.000 kroner, der skal hjælpe dem til en bedre hverdag.

Foruden auktionen hæves beløbet som en konsekvens af en storslået indsats fra alle parter, Lyngbygaard Golf, NorthSide, ECCO Touren, samt de mange spillere og sponsorer, der har bidraget med produkter til auktionen.

– Vi er stolte over, at der er kommet så mange penge i kassen. Der er stadig mulighed for at gøre en god handel på auktionen, hvor især næste uge ser spændende ud, fortæller ECCO Tour presseansvarlig, Brian Vester.

– Der er hammerslag på SÅ mange produkter i næste uge, at alle danske golfspillere bør kigge forbi auktionen for enten at gøre en god handel på greenfee, ophold, udstyr, en Tiger Woods kasket, en Thomas Bjørn bag eller andre unikke golfoplevelser med vores egne ECCO Tour profiler. Ja eller bare for at støtte en god sag, slutter Brian Vester.

Du kan besøge NorthSide Charity Challenge auktionen her.

Du kan læse mere om NorthSide Charity Challenge her.

NorthSide Charity Challenge afvikles fra 4. – 8. maj på Lyngbygaard Golf, og der er stadig pladser ved pro-ams og ved den store VIP fundraising dinner mandag den 4. maj. Har du lyst til at deltage, kan du læse meget mere her:

Seneste nyheder