13 april 2015 07:58

Spietheren i bund på Augusta

Forside Nyheder Spietheren i bund på Augusta
Af Søren Kragh

På 10. satte Jordan Spieth endnu en rekord under dette års MASTERS, hvor han virkelig fandt speederen. Det skete da han på par-4 hullet satte bolden omkring 7 meter til venstre for pinden, lige uden for greenen. Det gav ingen problemer, og Spieth puttede selvsikkert og med god hastighed bolden direkte i koppen. Det blev hans birdie nummer 26 i turneringen, og dermed satte han endnu en rekord, da der ikke tidligere har været nogen der har så mange birdies på samvittigheden ved US MASTERS. Videre blev han den første til at bryde -18 grænsen, og igen vippe blandt andre en Tiger Woods-rekord af pinden. 

Jordan Spieth i sin velfortjente grønne jakke.

Jordan Spieth i sin velfortjente grønne jakke.

Birdien på 10. var bare et lille skridt på vejen mod den imponerende sejr, han i nat kunne skrive under på i Georgia. Men det var nok på 10. at det sådan helt rigtigt stod klart, at sejren ville tilfalde Spieth, og dermed blev Justin Roses´ spil en kamp om at erhverve sig 2. pladsen, hvor Mickelson havde taget kampen op. De to stod lige i -12 på 12, men Mickelson trak fra, og med en samlet score i -14 kunne han selv indtage 2. pladsen, efter at have sat fut på i finalerunden, hvor han således sørgede for at Justin Rose ikke fik 2. pladsen alene. De sluttede nemlig begge i samlet 14 under.

Tiger Woods spillede forsigtigt på flere huller, og sikkerheden fik ham igennem i en over, og samlet set -5, medens McIlroy kom noget bedre ind i kampen. Han satte nemlig gang i spillet og doblede scoren fra -6 til samlet -12

UDVALG AF JORDAN SPIETHs MASTERS REKORDER:

– Flest birdies under MASTERS  ( 28 stk. )

– Laveste score efter 72 huller ( -18 )

– Laveste score efter 54 huller ( -16 )

– Laveste score efter 36 huller ( -14 )

Og så blev han første spiller siden 1976 til at føre fra start til slut

Seneste nyheder