11 april 2015 09:27

Spieth sætter endnu en MASTERS-rekord

Forside Nyheder Spieth sætter endnu en MASTERS-rekord
Af Søren Kragh

Det er rekordernes år på Augusta, og efter anden runde blev der sat endnu en af slagsen. Det skete da Jordan Spieth kom ind i 66, og dermed brød en historisk grænse, ved at være 14 under efter 36 huller. Det er aldrig sket før.

Jordan Spieth

Jordan Spieth

Under anden runde gik det ikke kun godt for Spieth. Tiger Woods fik også fint gang i sit spil, og kom rundt i 3 under, og er således i -2 samlet set, medens Danmarks Thomas Bjørn desværre ikke cut, efter en runde i 79, oven på en åbningsrunde i 72. Dustin Johnson satte også en rekord. Han lavede nemlig eagle på hul 2, 8 og 15. Dermed blev han den første til at lave tre ørne på en enkelt runder under US MASTERS.

Bjørn var ikke ene stjerne på tavlen der ikke skal funkle videre i de afsluttende runder. Blandt mange andre klarede spaniens Jimenez, og USAa Tom Watson sig heller ikke gennem nåleøjet.

Jordan Spieth ligner en vinder, og har nu hele 5 slag ned til Hoffman der er nummer to i -9, hvilket igen er to slag bedre end nummer 3, som en trio med Rose, Johnson og Casey.

Seneste nyheder