10 april 2015 09:42

Hole in one kan udløse BMW

Forside Nyheder Hole in one kan udløse BMW
Af PM

Er man golfspiller med hang til luksusbiler, er det uden tvivl en rigtig god idé at forsøge sig med en runde på Kildebjerg Ry-banen i Silkeborg Ry Golfklub i løbet af 2015-sæsonen.

unnamed

Jeppe Dahl Andersen fra Unico Leasing og golfmanager Kjeld Rasmussen ved den BMW Cabrilot, som man kan vinde brugsretten over i en måned.

 

En aftale mellem golfklubben og Unico Leasing har gjort det muligt at udlove følgende flotte gevinst for en hole in one på par 3-hullet 18: Brugsretten til en BMW Cabriolet i en måned med op til 2.000 kilometers fri kørsel!

Konkurrencen gælder for alle medlemmer og greenfeespillere i hele sæsonen frem til 30. september – dog undtaget professionelle spillere og ansatte i Silkeborg Ry Golfklub.

Af andre betingelser gælder, at spilleren skal være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt kørekort. 18 hullersrunden skal være bekræftet i Golfbox og af en markør og starte på hul 1 eller være en del af en gunstart. En hole in one skal også kunne verificeres på klubbens video-overvågning af det pågældende hul.

Skulle der være flere spillere med en hole in one inden for en måned, kan der forekomme ventetid, inden bilen kan udleveres til den heldige vinder.

”Formålet med konkurrencen er at skabe lidt ekstra opmærksomhed omkring vores dejlige Kildebjerg Ry-bane, der står bedre og skarpere end nogensinde. Golf skal være sjovt, og med tiltag som dette gør vi tee-slaget meget anderledes og spændende,” siger golfmanager Kjeld Rasmussen.

 

Seneste nyheder