10 april 2015 08:40

Spieth satte feltet med 3

Forside Nyheder Spieth satte feltet med 3
Af Søren Kragh

8 under med tre slag ned til nummer 2. En bedre position er vist svær at ønske sig ved US MASTERS!? Men ikke detso mindre var det netop hvad Jordan Spieth kunne konstatere, efter første runde på Augusta National. 

Jordan Spieth gik første runde i bare 64 slag.

Jordan Spieth gik første runde i bare 64 slag.

Day, Els, Rose og Hoffman deler andenpladsen og er altså i 5 under, på dagen hvor 65-årige Tom Watson blev den ældste til nogensinde at bryde par.Watson kom rundt i en under, medens Danmarks Bjørn kom runde i par, og Tiger Woods som mange øjne var rettet imod klarede sig igennem i +1.

Jordan Spieth der turnede pro i 2012 har nok skabt noget af en fest med tilhørende håb og forventning i hjemstaten Texas, hvor den 21-årige talent stammer fra. Han kan sagtens gå hen at vinde med forspringet taget i betragtning, sammenlagt med hans CV som også tæller en sejr ved Valspar Championship, hvor han vandt en 3-mands playoff, der gik hen og blev hans anden PGA Tour sejr i hans korte karriere. Alene i 2014 klarede han 8 top-10 placeringer, og så har han allerede opnået at kunne sætte sit navn på Ryder Cup holdet for det amerikanske hold.

 

 

Seneste nyheder