08 april 2015 22:33

Par-3 turnering med tradition og overtro

Forside Nyheder Par-3 turnering med tradition og overtro
Af Søren Kragh

Så går det løs, og US MASTERS på Augusta National 2015 skydes i gang. Dog er det ikke den tællende Tour-Pro turnering det gælder i dag, men der imod den traditionsrige par-3 turnering, hvor også Danmarks tennis-darling, Caroline, har spillet med, da hun stadig datede golfens nummer 1, Rory McIlroy.

140409223631-mcilroy-wozniacki-horizontal-large-gallery

Caroline og Rory da de spillede sammen – og var sammen – ved US MASTERS Par-3 match 2013

 

Par-3 turneringen på Augusta markerer på en række punkter, hvad golfsporten egentligt handler om. Her mødes flere generationer af begge køn på golfbanen, for at have det sjovt sammen og efterfølgende få en sjus i klubhuset. Det er en grundlæggende ting, som blandt andet en DGU-undersøgelse også fremhæver som en vigtig del af klublivets DNA.

Det er nok ikke så overraskende, men stadig glædeligt når netop dette aspekt er tænkt ind i golfsportens top-niveau

VIDEO: Caroline under US MASTERS 2013 Par-3 match.


Tiger Woods er tilbage i par-3 turneringen i år, og har inviteret sine to nye caddies med. Nemlig datteren Sam Alexis på 7 år og drengen Charlie på 6. Tiger Woods der i øvrigt kun blev kaldt Sam af sin far – deraf datterens fornavn – teer ud sammen med Couples og Stricker.

McIlroy slår ud sammen med ingen mindre end en af drengene fra gruppen, One Direciton. Det er Ireren Niall Horan fra boy-bandet som bærer Rory´s bag i par-3 turneringen. Rory slår ud sammen med Morgan Hoffmann og vinder af British Amateur, Bradley Neil.

Der kan måske gå lidt overtro i den for Bjørn, Tiger, McIlroy med videre. For hvis en af dem vinder par-3 turneringen, lurer det nok i baghovedet at ingen indtil nu har vundet både par-3 turneringen og US MASTERS…..

Seneste nyheder