07 april 2015 22:04

Tiger Woods føler sig stærk og helt klar til MASTERS

Forside Nyheder Tiger Woods føler sig stærk og helt klar til MASTERS
Set på nettet

Tiger Woods ved bedre end de fleste hvad der skal til for at vinde på Augusta National i Georgia, når det om lidt går løs og The Masters 2015 skal skydes i gang. Derfor er det bemærkelsesværdigt når Woods fortæller om banen og dens ændringer, ligesom når han med smil på læben beretter at hans drive sidder føles rigtigt godt.

Tiger Woods føler sig stærk og godt spillende op til Masters.

Tiger Woods føler sig stærk og godt spillende op til Masters.

Men den er god nok, for vinderen af The MASTERS 1997, 2001, 2002 og 2005 fortæller i et interview til CBS Sports´på Augusta National, at han har fået godt styr på sit spil, her op til hans MASTERS-deltagelse nummer 20.

Tiger fortæller at han behøvede lidt tid væk fra touren, og nu har fået styr på sit “release”  i svinget, og at det bare sidder lige i skabet, således at hans generelle spil føles stærkt.

Med andre ord er føler han sig 100% retur, og det bliver selvfølgelig spændende at se om han kan trække fra når det gælder. Lige nu går han øverunde med garvede spillere, da han også mener at Augusta er tricky, og at det derfor er en rigtig god ide at gå runder med andre der kender banen, da den tager lang tid at lærer at kende.

Se og hør Tiger fortælle i TV-intervievet her 

Seneste nyheder