07 april 2015 15:33

Ny avis på vej i Danske golfklubber

Forside Nyheder Ny avis på vej i Danske golfklubber
Af Søren Kragh

Netop som DGU har kastet håndklædet i ringen, og opgivet at tilbyde Danmarks golfspillere at kunne læse Dansk Golf ude i klubberne. Annonceres en ny dansk golf og livsstilsavis. Planen er at avisen udgives i løbet af sommeren, for så at komme i løbende udgivelse.

Skærmbillede 2015-04-07 kl. 15.28.30

Indholdet er klassisk, men ud over golf vil der også være livsstilsindhold. F.eks. vil du kunne læse om fikse måder at grille gourmet, hvordan du kender en god vin, vælger det rette ur, og meget meget mere.

Danmarks golkkluber får i Golf & Livsstils-avisen gratis annonceplads, ligesom lokale annoncører i de enkelte klubber tilgodeses for at fremme samarbejdet.

Faste aftaler med annoncører fra IT og golfens verden, sikrer Golf & Liv´s eksistens de første år, hvorfor der allerede nu er indgået 2-årig aftale med fire faste hoved-annoncører. To er fra golfens verden, ligeledes der ligeledes er to faste annoncører fra it-verdenen, hvor der findes flere design og livsstils-produkter end mange går og tror.

De fire aftaler sikrer at der kan skabes rum til fri annoncering for golf-klubberne, og videre mulighed for at interesserede kan købe annoncer til meget lave priser, sammenlignet med traditionelle print-medier. F.eks. vil en halv-side koste omkring 3000 kroner per udgivelse, alt efter placering. Dette skulle angiveligt, og i følge Jörg der udgiver bladet, sikre levende og forskelligartet annonceindhold, i Danmarks nye kommende Golf og livsstils avis; Golf & Liv

Vi følger op på historien, og håber at kunne bringe det første eksemplar elektronisk, her på Golfonloine.dk

 

Seneste nyheder