03 april 2015 11:27

Klasse spil i Texas

Forside Nyheder Klasse spil i Texas
Af Søren Kragh

Der var fut i den ved åbningen af Shell Houston Open på denne uges PGA Tour-event. Roughen var kort, og det gav en hulens masse chips der endte direkte i koppen eller ret tæt på. Videre var der en hel stribe af spillere der sænkede på lang afstand, og herunder var Sveriges Jonas Blixt.

Du kan her under se Blixts super slag for eagle, som han slog i hul på 135 meters afstand på 17. som er et par-4 hul. Blixt endte på en delt 15. plads i -4.

Sergio Garcia kæmpede som mange andre også ret godt med, og lavede et helt igennem fantastisk godt slag fra roughen ind til et birdie putt på 1,5 meter. Men det var ikke nok til at sætte ham i front, da han sluttede dagen på en delt 8. plads i 5 under.

Helt i front gik Scott Piercy en konge runde i 9 under! Den helt igennem sublime runde i små 63 slag bød på 9 birdies, og bliver nok en runder som ikke går i glemmebogen lige med et.

Scott har efter de første 18 dermed to slag ned til nummer to, der består af duoen; J B Holmes og Tysklands Alex Cejka der så er i 7 under.

HER KAN DU SE BLIXTS SUPER INDSTIL:

Seneste nyheder