29 marts 2015 21:33

High-five til Nanna Koerstz Madsen

Forside Nyheder High-five til Nanna Koerstz Madsen
Af Søren Kragh

Sydbank og testhuset så altså helt rigtigt da de valgte at teame up sammen med Danmarks kæmpende Ladies European Tour-kvinde, Nanna Koerstz Madsen. For hun fik sig atter et godt resultat, som denne gang blev en flot 5. plads ved Lalla Meryem Cup på Golf De L´Ocean banen i Agadir, Morocco. 

Nanna K Madsen klar til kamp på banen i Morocco.

Nanna K Madsen klar til kamp på banen i Morocco.

På sin facebookprofil skrev Nanna følgende:

Endnu et Top resultat på Ladies European Tour. En bogey fri runde i 68 (-3) til at slutte turnering på en udelt 5 plads. Med nye jern og driver i baggen, så er jeg egentlig meget godt tilfreds. Nu glæder jeg mig til komme hjem og få trænet frem mod næste udfordring, som er i Tyrkiet i maj måned. Jeg føler stadig jeg kan spille meget bedre endnu, så forhåbentlig kommer der meget mere fra øverste hylde.

Turneringens højdespringer og vinder blev franske Gwladys Nocera. Hun holdte fast i toppen, og gik gennem finalerunden i 70 slag – hendes “værste” denne uge, hvor runderne talte; 68, 65, 68, og i dag altså 70 slag. Men vandt det gjorde hun, og det med to salgs forspring ned til nummer to. Nocera kom samlet igennem de fire runder i 13 slag under.

Malene Jørgensen kom godt fra første teebox, og var fire bedre en par efter de første 9 huller på finaladagen. Men desværre kom der på bag-9 tre bogeys i spil, og samlet kom hun i mål i -4, et enkelt slag bedre end Emily Pedersen, der fik en lidt mere blandet finale, og sluttede i samlet -3.

Nanna kunne med sin 5. plads rejse videre med 16.200 euro på lommen.

Seneste nyheder