29 marts 2015 21:14

Skotsk sejr i Morocco

Forside Nyheder Skotsk sejr i Morocco
Af Søren Kragh

Richie Ramseay vandt Trophee Hassan II i Morocco, og for den bedrift fik han af Europa Touren udbetalt 250.000 euro. Det var hans bedste resultat i år, hvor bedste placering indtil i dag var en delt 73. plads, på banen med den store falk, ved  Abu Dhabi HSBC Golf Championship. Videre blev det første sejr på touren siden 2012, hvor Ramsay vandt 350.000 euro ved Omega European Masters, og første sejr til en skotsk spiller i år.

Richie Ramsay

Richie Ramsay

Set med danske øjne var det godt at Søren Kjeldsen kom i omdrejninger igen. Men desværre fik han ikke indløst det potentiale han helt frem til finalerunden kunne have gjort.

Når det så er sagt, er var det glædeligt at der kom en check til Kjeldsen på 22.000 euro. Udbetalingen kom som kvittering for en samlet score i -6, kun 4 slag efter Ramsay´s resultat i 10 under.

Placeringsmæssigt sluttede Søren Kjeldsen som delt 14´er, og det er det næst-bedste resultat i år, hvor han også har en delt 13. plads på samvittigheden. Selvom det ikke er placeringer helt i toppen, viste Kjeldsen at potentialet er der – og det er vigtigt!

Vi skal tilbage til august måned 2014 for at finde et top-resultat, da Kjeldsen ved D+D REAL Czech Masters sluttede som delt 3´er, og det spil viste han lidt af denne uge. Vi må nu bare håber at det kan komme retur, og holde videre ud i 2015.

Ramsay blev i 2006 den første britiske golfspiller til at vinde U.S Amateur i næsten et helt århundrede. Herefter turnede skotten pro i 2007, og har siden skabt sig et hav af gode resultater, men sejren i Morocco blev altså den første siden 2012.

Seneste nyheder