28 marts 2015 15:16

Kinesere betaler Tiger Woods 115 millioner

Forside Nyheder Kinesere betaler Tiger Woods 115 millioner
Af Søren Kragh

Tiger Woods´ professionelle golf spil ligger lige nu ret stille, men det kan man ikke sige om stjernens fakturerings-aktivitet. For Woods kan nemlig udstede en faktura på $ 16.5 millioner – svarende til 115.000.000 danske kroner.

Tiger Woods på Diamante banen som har også har designet.

Tiger Woods på Diamante banen som har også har designet.

De mange penge der kommer på et tidspunkt hvor indtægterne fra EA Games, PGA Tour  2016 udgave svigter, til fordel for Rory McIlroy, der nu skal være det populære computer-spils frontfigur, stammer fra et bane-design-eventyr.

Konkret er der i følge golf.com tale om, at de mange penge stammer fra at Tiger Woods er blevet valgt til at skulle re-designe to baner omkring Beijing i Kina. En af banerne er en del af en klynge af privatejede baner, hvor medlemmerne kan spille frit på alle baner i sammenslutningen.

Der er tale om at han skal re-designe Beijing Tian’an Holiday Golf Club, som er en  27-hula bane lige uden for hovedstaden. Banen vil skifte navn til Pacific Links National Golf Club, når Tiger Woods er færdig med sit design-arbejde. Målet er at den skal være flag-ship bane i sammenslutningen af i alt 12 baner, og Tiger Woods udtaler at målet er at designe Kinas bedste bane – ja måske endda Asiens bedste bane.

Opgaven kommer som den første i Asien, men tidligere har Tiger Woods høstet stor ros for sine evner som banearkitekt, hvilket altid har været noget Tiger gerne har ville arbejde med. Og som han fortæller i nedenstående video-klip, har han samlet oceaner af erfaring fra sine mange besøg på alverdens forskellige baner. Det gavner ham nu, og så lader det endda til at Tigeren er brøl god til at designe, for feedbacken har siden det første design været helt i top.

VIDEO – Se mere om Diamante som Woods også har designet.

 

Seneste nyheder