26 marts 2015 23:26

Nordisk føring - og danske topresultater på LET

Forside Nyheder Nordisk føring - og danske topresultater på LET

Nicole Broch Larsen ligger lige i hælene på norske Tonje Daffinrud og finske Ursula Wikstrom, efter en klasse runde i 68 slag, kun et enkelt efter de to nordiske kolleger som fører an ved Lalla Meryem Cup i Agadir, Morocco. 

Nicole

Nicole

På sin facebookprofil skriver Nicole følgende: 

“Dejlig start med en runde i -3 i dag, som pt placere mig som T3. Jeg spillede rigtig solidt det meste af vejen, og det er egentlig kun et par dumme treputts til sidst, jeg ærgre mig lidt over. Men jeg nød runden og der er en masse gode ting at bygge videre på, så det glæder jeg mig til at gøre imorgen.”

Men det er ikke kun Nicole der klarede sig godt, for også Nanna Koerstz Madsen ligger fint på leaderboarded, som nummer delt 13 i -2. Nanna blev ivørigt stemt ind som spilleren med februar måneds bedste golf-slag, da hele 41% af stemmerne gik til danskeren, ud af hele fem deltagere i afstemningen.

Kigger vi længere nede, men over det projekterede cut, finder vi Malene Jørgensen i +1 og Daisy Nielsen i +3, og dermed lige inden cuttet sætter ind. Der er masser af nordiske spillere over cut-grænsen, så mon ikke der kommer mange med i top-10?

 

 

Seneste nyheder