26 marts 2015 15:47

Pro´er gør klar til Made in Denmark Challenge på Royal

Forside Nyheder Pro´er gør klar til Made in Denmark Challenge på Royal
Af Royal Golf

Som de fleste golfinteresserede nok har bemærket, afvikles der en stor Challenge Tour turnering på Royal Golf Club fra 11. til 17. maj 2015 – Made in Denmark Challenge. Dette kan tydeligt aflæses på, hvilke spillere der dagligt frekventerer Royal Championship Course, der jo lægger græs til turneringen.

Skærmbillede 2015-03-26 kl. 15.42.07

På daglig basis ses de danske Challenge Tour spillere på anlægget for at træne frem mod turneringen og dermed sikre en væsentlig fordel overfor de udenlandske konkurrenter, der typisk først dukker op få dage før turneringen.

Senest fangede vi Andreas Hartø efter onsdagens træningsrunde som udtalte ”Det er en fantastisk fordel for os, at vi kan træne meget på banen, inden det for alvor går løs i maj. Det kræver god course management at skyde lavt på Royal, men det er her, at det store kendskab kommer os til gavn under turneringen. Jeg har store forventninger til turneringen – ikke mindst når jeg allerede nu oplever lækre true greens og pænt med græs under bolde alle steder”

Challenge Tour professionel Jeff Winther udtalte efter en runde på banen i tirsdags ”Royal Championship Course er allerede nu godt på vej mod den stand, som vi glæder os til at nyde ved Made in Denmark Challenge i maj måned” og spillemakker Rasmus Hjelm der til dagligt spiller professionel golf på ECCO Touren sagde: “Fantastisk oplevelse på banen – særligt greens er i super stand og giver kanon spiloplevelse, selvom det er tidligt på sæsonen”

I Royal Golf Club er der bl.a. derfor store forventninger til, at banens store potentiale, som det spændende lay out lægger op til, kan indfries i år. Ron Kirbys banedesign lægger op til god golf.

– Vi er kommet fantastisk gennem vinteren og præsenterer allerede nu en, særligt for årstiden, flot bane, som jo i øvrigt skal være totalt strømlinet til Made in Denmark Challenge midt i maj fortæller Course Manager Anders Linnet, der glæder sig meget til at banen skal lægge græs til professionel golf med nogle af de allerdygtigste spillere.

Men det er absolut ikke kun de professionelle golfspillere, der tilgodeses – der er stort fokus på de mange klubgolfere, der også skal have fantastiske oplevelser på banen.

– Standen blev gennem sidste år bedre og bedre, og i 2015 nærer vi store forventninger til, at Royal Championship Course bliver fantastisk at spille på. Vi har fået masser af græs på spilleområderne og begynder nu at arbejde med flere klippehøjder, som skal være med til at gøre banen lettere at spille og samtidig give et flot visuelt indtryk. Vi er fra i år gået over til at alle tee stederne har numre i stedet for farver, så vi dermed følger én af de vigtigste trends i moderne golf og gør op med de stigmatiserende farver og begreberne ”dametee” og ”herretee”. Nu handler det om, at man vælger det teested, der passer bedst til hcp., vejr og vind, temperament, dagsform etc. Alle spillere kan vælge frit – man skal vælge det teested, der sikrer den bedste golfoplevelse.

Spændende tilbud i påsken

Vi ønsker at fejre banens gode stand og vores nye restaurant og restauratør med et stærk påsketilbud på Made in Denmark Challenge banen. Vi går i år en tidlig påske i møde, hvor mange først lige har fundet golfkøllerne frem – men de mange fridage betyder jo, at rigtig mange golfspillere har tid til et besøg på en fremmed bane. Vi har derfor lavet en pakke med greenfee og mad/drikke for tre/fire venner, som forhåbentligt betyder, at vi bliver velbesøgt i påsken og dagene efter, udtaler kommerciel direktør Anders Møller.

Morten Sundberg

Morten Sundberg

Status er, at banens flotte stand, ny erfaren golfrestauratør, 50.000 nye Srixon bolde på driving rangen efter påske, samarbejde med Dansk Golf Akademi, nye sponsorer og spændende positiv udvikling i Royal Golf Erhverv fortæller, at vi er godt på vej til at leve op til Royal Golf Club vers. 2.0s store ambitioner, fortæller CEO Morten Sundberg.

Vers. 2.0 er for alvor på rette vej, og Royal Golf Club går en meget spændende tid i møde med mange spændende tilbud, Made in Denmark Challenge samt et stort fokus på gode oplevelser for alle medlemmer og gæster.

Læs mere om Made in Denmark Challenge på madeindenmarkgolf.dk Billetter til Made in Denmark Challenge kan købes via billetnet.

Læs mere om Royal Golf Club her

Seneste nyheder