26 marts 2015 14:30

Tour Pro turner caddie

Forside Nyheder Tour Pro turner caddie
Af Søren Kragh

Slovakiske Zuzana Kamasova skal denne uge kæmpe for at få Lalla Meryem Cup trophy i hus, når Ladies European Tour denne uge besøger Morocco. Men det bliver på den anden side af hegnet, da hun ikke selc spiller med. Kamasova går nemlig caddie for Klára Spilkova.

De to veninder fra Tjekkiet og Slovakiet.

De to veninder fra Tjekkiet og Slovakiet.

Man kan med lidt humor påpege at spilkova har navnet til at gå hele vejen, og med hjælp fra veninden, er der lagt i kakkelovnen til et godt tjekkisk resultat.

Spilkovas ny-turnede caddie har god erfaring, for hun vandt nemlig 2011 udgaven af Golf du Soleil in Agadir, og kan sagtens hjælpe Spilkova på vej mod hendes måske kommende første sejr på Ladies European Tour, på Golf de L’Océan banen i Morocco.

Til LET udtaler Kamasova at det er dejligt at være tilbage i klubben, men at hun lige skal vende sig til at blive tituleret som “champ”. Det er nemlig den samme stab der arbejder i klubben, som da hun selv vandt der i 2011, men nu gælder det altså venindens kamp mod målet, og det bliver ikke sidste gang vi ser den nye duo på banen.

Kamasova had nemlig planer om også at gå caddie for Spilkova ved ISPS HANDA Ladies European Masters, Pilsen Golf Masters, Ricoh Women’s British Open og Aberdeen Asset Management Ladies Scottish Open.

Seneste nyheder