25 marts 2015 11:27

Danske WHAT BUNKERS melder klar til ny sæson

Forside Nyheder Danske WHAT BUNKERS melder klar til ny sæson
Af PM

Efter at have lagt det første år på bagen, kan danske WHAT BUNKERS berette om stor succes og varm modtagelse af deres produkter blandt danske golfere. Selvom ingen begyndelse er nem, blev det første år ikke helt så hårdt at komme igennem som frygtet.  

Skærmbillede 2015-03-25 kl. 11.26.33

Netbaserede WHAT BUNKERS kan se tilbage på et første år, der bragte mange tilfredse kunder forbi shoppen. Også deres deltagelse ved “Ferie for alle – Dansk Golfshow” messen i Herning var en stor succes. Her solgte de ud af sidste års kollektion, og præsenterede for første gang årets nye kollektion, som består af hele 22 lækre nye styles.

Som noget nyt kan WHAT BUNKERS fortælle at de har indgået et samarbejde med to PGA pro’er fra G2G pro team, Nicolaj Grinsted Volke og Bo Pugholm. Udover at bære WHAT BUNKERS poloerne, bidrager de med sparring omkring produktudviklingen. “På denne måde får vi bekræftet at vores materialer og detaljer fungerer optimalt i praksis på banen”, fortæller ejer og grundlægger Martin Bachmann.

Målet for WHAT BUNKERS er nemlig fortsat at kunne tilbyde lækre og i høj grad funktionelle produkter til en skarp pris. Der er fokus på detaljen og det tidssvarende design, hvor den tekniske tilgang til produkterne sikrer lette, åndbare og hurtigtørrende poloer, som kan bruges både på og udenfor banen.

 

Lige nu er der tilbud på sidste års kollektion, og rig mulighed for at gøre en god handel. Besøg eventuelt shoppen her

Seneste nyheder