23 marts 2015 10:43

Nyt dating site for golf-pensionister+

Forside Nyheder Nyt dating site for golf-pensionister+
Af PM

Pensionistdating giver golfspillere mulighed for at bruge deres kølle og bolde med nye partnere

Det nye sociale netværk, Pensionistdating.dk, henvender sig til pensionister, der søger alt fra kærligheden til venner og bekendtskaber. Med gruppefunktionen kan man finde fællesskaber, der dyrker interessen for golf som en selv og derved have nogen at diskutere og dele gode råd, oplevelser og erfaringer med.

Skærmbillede 2015-03-23 kl. 10.41.20

 

Meget mere end et datingsite

Pensionistdating.dk er et online mødested for folk, der er fyldt 60. Selvom siden hedder ”Pensionistdating.dk”, er den meget mere end et datingsite. På Pensionistdating.dk kan man finde alt fra nye venner til bekendtskaber, der dyrker samme interesse som en selv. Har man allerede en livspartner kan man på Pensionistdating.dk som par søge andre at udfordre i golf eller spise middag med. Der er ingen grænser for, hvilke relationer, der kan skabes på siden.

Lær nye slag og teknikker og få udfordret dit handicap med en golfmakker

På pensionistdating.dk skabes der forbindelser mellem mennesker, der søger nye venner, spændende klubber eller noget helt tredje. Siden giver golfspillere mulighed for at finde venner med samme interesse som en selv. Selvom golf ikke er en sport, der hverken kræver modstandere eller partnere, kan det stadig være sjovere og mere lærerigt at udøve sporten sammen med andre. På Pensionistdating.dk kan brugerne finde golfpartnere at øve slag med. Nogen skaber de bedste resultater under pres og derfor kan en venskablig konkurrent være med til at forbedre ens præstationer. Med forskellige golfpartnere får man også mulighed for at aflure forskellige teknikker og slag som i sidste ende kan være med til at forbedre ens eget spil. Mulighederne for, hvem brugerne kan finde på siden, og hvorfor de skal findes, er nærmest uendelige, og kun begrænsede af brugernes aktiviteter, interesser og intentioner.

 

Bliv en del af et større eller mindre fællesskab
På de fleste datingsites handler det om at finde en kæreste. Derfor foregår kommunikationen i de fleste tilfælde én til én. På Pensionistdating.dk kan man finde eller danne grupper og invitere jævnaldrene med samme interesser ind i sit netværk.  Her er der fokus på at kommunikere med flere på en gang og opdyrke sine interesser. Vil manfor eksempel have nogen at dele tips, erfaringer og oplevelser med, kan man oprette en golfgruppe. Mangler man nogen der deler ens interesse til at tage til golfmesse eller se professionelle golfkampe med, kan man lave en gruppe for det. Uansethvilken relation man søger, eller hvilke interesser man har, er Pensionistdating.dk det rigtige sted at lede efter nogen at dele tilværelsen med.

 

 

Seneste nyheder