20 marts 2015 08:30

Kølbæk og Vedel hægtet af i Arizona

Forside Nyheder Kølbæk og Vedel hægtet af i Arizona
Af Søren Kragh

Det blev desværre ikke til nogen dansker-fest i Arizona, da kvindernes PGA-Tour denne uge blev skudt i gang i Phoenix. Der blev nemlig sat et stort gab mellem top og bund, som gør det umuligt for Therese Kølbæk og Line Vedel at kæmpe sig ind i turneringen.

Line Vedel

 

Line Vedel havde glædet sig til atter at skulle spille på det nordamerikanske kontinent, og skrev på facebook følgende:

Efter de to turneringer i Østen, hvor jeg blev nummer 56 i Thailand og nummer 46 i Singapore, er vi tilbage i USA, hvor vi i denne uge spiller JTBC Founders Cup i Arizona Phoenix. Det er noget helt andet at spille på en ørkenbane end banerne i Østen, og jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med sæsonen i USA.

Men det ser desværre ud til at både Kølbæk og Vedel vil lide en skæbne, der minder om den di begge fik i Østen. For Line Vedel er efter åbningsrunden i +2 medens Kølbæk er helt væk i +5.

Turneringens første runde føres i skrivende stund – hvor den ikke er afsluttet –  an af hele 4 spillere i -6, og det kommer nok ikke bag på mange at Lydia Ko er en af de fire, som altså kom rundt i 66 slag! Hvilket også blev deres slutresultat, da spillerne i -6 har spillet alle 18, og nu venter på den videre udvikling.

 

 

Seneste nyheder