17 marts 2015 13:23

Odense golfklub tæt på million overskud

Forside Nyheder Odense golfklub tæt på million overskud
Af Odense GK PM

På Odense Golfklubs generalforsamling søndag den 29. marts, vil klubbens medlemmer blive forelagt et årsregnskab for 2014 med et overskud på knap 1 million, ikke mindst som følge af en betydelig medlemsfremgang. Hele årsregnskabet kan ses her.

Skærmbillede 2015-03-17 kl. 13.22.01

Hermed fortsættes den gode udvikling fra årene 2012 samt 2013 der har muliggjort at klubben har frigjort sig fra store træk på en kassekredit.

VIDEO: Tag et kig på banerne.

Det likviditetsmæssige overskud, blev intet mindre end 1,9 millioner kroner, hvilket allerede i 2014 muliggjorde en investering i bl.a. energibesparende foranstaltninger, etablering af flere bagrum, renovering af toilet- og baderumsfaciliteter og ikke mindst indgåelse af leverandøraftale for løbende udskiftning af maskinparken hen over de næste 10 år.

Men den helt store investering over de kommende år kan blive en renovering af hele Odense Golfklubs baneanlæg forestået af banearkitekt Philip Spogárd, og som blev præsenteret for klubbens medlemmer på en medlemsaften i februar.
Bestyrelsen lovede her, at man ville trække i arbejdstøjet og udarbejde forslag for finansiering og handlingsplan for renoveringen.

 

Ellers byder 2015 på værtskabet for en række sportslige arrangementer, som Odense Golfklub ser meget frem til, og det er bl.a. ”AON Girls Only” lørdag den 9. maj, ”Wilson Staff Junior” ranglisteturnering søndag den 17. maj, ”Slaget om Odense” søndag den 7. juni, ”Odense Open” i weekenden den 20. og 21. juni, ”Europæiske Senior Mesterskaber” 30. juni til 2. juli, ”Stiften Golf Cup” i uge 30, ”HCA City Games” den 6. august og finalespillet i ”Regionsgolf Danmark” søndag den 13.september.

Endelig deltager Odense Golfklub også i år i det landsdækkende arrangement ”Golfens Dag” der afholdes søndag den 19.april. Denne dag får nye golfspillere mulighed for at få et indblik i golfens glæder.

Seneste nyheder