16 marts 2015 16:57

Dobbelt dansk føring på ECCO Touren

Forside Nyheder Dobbelt dansk føring på ECCO Touren
PM ECCO TOUR

Rasmus Hjelm og Martin Ovesen deler føringen ved PGA Catalunya Resort Championship på ECCO Touren. Peter Vejgaard og Nicolai Kristensen er henholdsvis et og to slag fra føringen, så tirsdagens finalerunde ligner en fantastisk dansk golfdag.

Rasmus Hjelm skal tirsdag i førerbold ved PGA Catalunya Resort Championship.

Rasmus Hjelm skal tirsdag i førerbold ved PGA Catalunya Resort Championship.

 

Rasmus Hjelm kom mandag rundt i 68 slag, to under par på Tour Course, og samlet sendte det nordjydens score til fem under par. Dermed deler Hjelm føringen med Martin Ovesen inden morgendagens finalerunde. En tilfreds Hjelm gjorde status efter runden.

– Jeg er rigtig god fra tee i dag, og slår en masse fine jernslag. Samtidig bevarede jeg tålmodigheden undervejs og gik ikke i panik, selvom jeg missede nogle birdiechancer. Så alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med dagens indsats, konkluderede Hjelm.

Ovesen glæder sig til førerbold
Mens Hjelm mandag spillede Tour Course, prøvede Martin Ovesen i den anden halvdel af feltet, kræfter med den højtprofilerede Stadium Course. Ovesen kom flot banen rundt i en under par, og matchede således Rasmus Hjelms score i samlet fem under.

Martin Ovesen fra Kolding Golf Club gør Rasmus Hjelm selskab i førerbolden ved PGA Catalunya Resort Championship. Følg med fra tirsdag morgen.

– Spillet var glimrende igen i dag. Jeg slog ikke mange drivere, og fokuserede på at holde bolden i spil fra tee, og holde mig ude at de store problemer, fortalte Martin Ovesen efter runden. Og Kolding-spilleren har taktikken på plads inden tirsdagens førerbold, sammen med Andreas Grönkvist og Rasmus Hjelm.

– Man skal have styr på det lange spil på Stadium Course. Jeg skal ramme mange fairways og greens, og så må jeg tage de birdies, der falder i undervejs, fortæller Ovesen, der håber på, at en enkelt facet sidder i skabet i morgen.

– Jeg driver normalt bolden godt, og skal lige have styr på den del af spillet igen, så jeg tør slå driveren noget mere. Så kan det godt blive rigtigt godt i morgen. Jeg glæder mig, slutter Martin Ovesen.

Flere danske profiler kan vinde tirsdag
I bolden bag Ovesen, Hjelm og Grönkvist går Peter Vejgaard sammen med langtslående Marcus Larsson og den blot 16-årige finske amatørkomet, Oliver Lindell. Dermed har Peter Vejgaard efter dagens 66’er allerede i morgen chancen for at snuppe årets anden sejr på Nordic Golf League og tage endnu et afgørende skridt i retning mod European Challenge Tour næste år.

Nicolai ”Knist” Kristensen kom Tour Course rundt i 67 slag, tre under par, og ligger inden finaledagen på en syvendeplads i tre under par. Med blot to slag til de førende på en af Europas mest krævende baner, er Holstebrospillerens vinderchancer således ganske intakte.

Jesper Gunder Larsen og Nicolaj Norman Hansen er efter de første to runder flot placeret på en delt 16. plads i par og de to jyder vil håbe på et godt resultat, når det hele afgøres tirsdag.

Finalerunden og en stor dansk golfdag indledes kl. 08.00 tirsdag morgen, og du kan følge med på livescoring her.

Du finder stillingen i PGA Catalunya Resort Championship her.

Seneste nyheder