15 marts 2015 17:39

Hul-8 hævnede sig på Ørum Madsen

Forside Nyheder Hul-8 hævnede sig på Ørum Madsen
Af Søren Kragh

Æv bæv! Det startede så godt for Morten Ørum Madsen, da han gik 7 under med både eagle og hole in one på kortet. Men førstedagen kom desværre ikke til at danne præcedens for han spil denne uge.

George Coetzee

George Coetzee

Efter en finalerunde i +2 og 72 slag, måtte danskeren se sig selv glide ud af top-10, da der ikke rigtigt var mere at tære på i banken, hvor han ellers satte 7 slag ind den første dag. De sidste 18 bød ellers på endnu en eagle, men den blev spist op af en double bogey på banes hul-8, der er et par-3 hul, og endda det selv samme hul som hvor han begik sin hole in one.

Lucas Bjerregaard kom rundt i 70 slag, medens turneringen næsten røg i omspil for sejren. Her var det sydafrikanerne Coetzee og Blaauw der efter en samlet score på -13, kom tæt på at skulle ud i en omspils-duel.

Men Coetzee løb med sejren, og kunne dermed hive € 237.000 ind på bankbogen. Det var antageligt hjemmebanefordelen der hjalp Coetzee frem til sin anden sejr på Europa Touren. Pretoria Country Club er hvor han slog sine første salg, og han kender derfor banen ud og ind.

Morten Ørum Madsen fik til sammenligning € 20.000 med sig hjem.

Seneste nyheder