12 marts 2015 16:44

Ørum topper - Kjeldsen flopper

Forside Nyheder Ørum topper - Kjeldsen flopper
Af Søren Kragh

Der var både røde/hvide farver i top og bund ved ugens Europa Tour-tavle efter første runde af Tshwane Open 2015. Medens Morten Ørum Madsen overgik alt og alle – og ikke mindst sig selv, så gik det desværre lidt anderledes for Søren Kjledsen.

Kjeldsen kom rundt i 75 slag, og de 5 over par indbragte ham en delt 144. plads i det samlede billede. Heldigvis for kunne det danske hold glæde sig over at Morten Ørum madsen sprudler for tiden, og blot se på medens han indtog tronen og føringen med bare 63 slag, hvilket gav han førstepladsen.

Det var en hole in one samt en eagle der gjorde det afgørende arbejde i det regi, men med den form Ørum har vist på det seneste er det ikke til at sige hvad der vil ske de næste dage, hvor han sagtens kan gå hen at vinde.

Lucas Bjerregaard er i +1, og kunne nemt have været en under, hvis det ikke havde været for en skævert på 15., der kostede han to slag. Men spiller han godt fra nu, er det ikke utænkeligt at der kan falde en rimelig pengesum af trods alt. Så der er altså to danskere i loop, og det skal blive spændende at følge.

Lige i hælene på dagens danske helt er det overraskende engelske David Horsey, som deler føringen med Ørum, skarpt forfulgt af en af sidste uges sprudlende top-spillere, Sydafrikas Wallie Coetsee, der i øvrigt også lavede eagle på dagens runde.

Seneste nyheder