10 marts 2015 20:59

Christian Gløet kæmper i Spanien

Forside Nyheder Christian Gløet kæmper i Spanien
Af Henning Olesen

Christian har trænet hårdt siden d. 3. januar og træningen er forsøgt timet således, at han er helt klar, når det går løs på Madeira Island Open. Hans nye udstyr fra Srixon nåede dog først frem lige før han fløj ned til Spanien, så der er han lidt bag efter, fortæller Gløet´s manager og agent, Henning Olesen.

Christian Gløet er igang med at rune spillet ind på ECCO Tourens vinterafdeling i spanien.

Christian Gløet er igang med at rune spillet ind på ECCO Tourens vinterafdeling i spanien.

For kort tid siden fik Henning Olesen følgende status fra Christian Gløet, og fortæller:

 ”En placering som nr. 44, på en dag, hvor intet kørte, som det skulle, bortset fra det mentale, er om ikke acceptabelt så dog brugbart”.

Det var Christian Gløets tilbagemelding for ganske kort tid siden efter 1. runde i Mediter Real Estate Masters – PGA Catalunya.

Selv om jeg forsøgte, kunne jeg ikke presse bare en lille bortforklaring ud af Christian. Sådan er Christian Gløet!

Jeg spurgte bl.a. Christian, om det nye udstyr fra Srixon var årsagen til, at det bare ikke kørte? ”Nej, det kan jeg ikke sige. Det er bestemt ikke udstyret, som den er gal med, men teknisk set er det endnu ikke lykkedes mig at få det helt til at spille. Vinklen på nogle af jernene er anderledes end vinklen på mine gamle jern, og så har jeg endnu ikke fundet det rigtige jern til afstanden 125 meter, som er en afstand til green, som jeg har det godt med.”

”Jeg har kun haft lejlighed til at træne ganske kort tid med mit nye udstyr, så i de kommende dage, er det vigtigere for mig at få spillet mit nye udstyr fra Srixon ind, end det er at opnå et topresultat i denne turnering, – men selvfølgelig går jeg efter en god placering, hvis chancen byder sig. Det kan jeg simpelthen ikke lade være med .”

I morgen spiller Christian Gløet på den noget sværere Stadium Course, som faktisk er Christians favorit bane af de 2 baner på Catalunya Golf Ressort. Da den stiller endnu større krav til spillernes tekniske kunnen end Tour Course, skal det blive spændende at se, hvordan Christian tackler denne udfordring med det nye udstyr i baggen.

Seneste nyheder