09 marts 2015 09:01

ERHVERVSKLUB SKAL STØTTE GOLF-ELITEN

Forside Nyheder ERHVERVSKLUB SKAL STØTTE GOLF-ELITEN
Af Pressemeddelelse

Med SRG Business får erhvervsledere i Silkeborg og Skanderborg kommuner fremadrettet mulighed for at netværke, og møde kendte erhvervsledere – og Ulrik Wilbek.

Ulrik Wilbæk

Sportschef i Dansk Håndbold Forbund, Ulrik Wilbek, er blandt foredragsholderne i SRG Business.

Med over 100 virksomheder i sponsorkredsen har Silkeborg Ry Golfklub fundet det relevant at skabe en helt ny erhvervsklub, SRG Business, hvor man tilbyder virksomheder og organisationer et målrettet netværksarbejde gennem virksomhedsbesøg og foredrag med kendte ledere indenfor sport og erhverv.

”Golfsporten er stærkt relationsskabende, og med den nye erhvervsklub, SRG Business, øger vi muligheden for at benytte vores faciliteter og samarbejdspartnere til at skabe nye forretningsrelationer i både Silkeborg og Skanderborg kommuner – også for virksomheder, der ikke i forvejen er tilknyttet golfsporten,” siger SRG-direktøren Mads Rugholm.

2015-sæsonens første møde i SRG Business i marts er et driving experince-arrangement på Jyllands-Ringen med køreundervisning, race og netværk. Herefter følger en golfdag efterfulgt af besøg i Jyske Banks hovedsæde i Silkeborg i juni. Tredje arrangement i august er også en golfdag med virksomhedsbesøg på AVK i Galten og foredrag ved sportschefen i Dansk Håndbold-Forbund, Ulrik Wilbek. Sæsonens sidste møde i september er en golfdag efterfulgt af besøg på Pressalit i Ry og foredrag ved Søren Holmgreen.

Et medlemskab i SRG Business koster 6.800 kr. Foruden de fire netværksarrangementer med forplejning omfatter det også en større benefitspakke med golfbolde, Backtee-pullover, brevholder, gratis clubfitting med brug af Trackmann, greenfee-billetter til Lübker, Lyngbygaard eller Stensballegaard, pay & play-billetter til Kildebjerg Ry samt udlodning af en golfrejse til en værdi af 5.000 kr. blandt de første 30 medlemmer.

Overskuddet fra SRG Business går ubeskåret til Silkeborg Ry Golf Team, der er klubbens nye eliteafdeling med DGU-landstræner David Dickmeiss som leder. Formålet er at skabe et træningsmiljø blandt juniorer og elitespillere, der kan danne grundlag for at udvikle klubbens næste European Tour-spiller. Interesserede virksomheder kan maile til welcome@srgolf.dk eller ringe til 86853399.

 

Seneste nyheder