05 marts 2015 23:55

WGC: Bjørn er ude // Westwood runder 50

Forside Nyheder WGC: Bjørn er ude // Westwood runder 50
Af Søren Kragh

Det er snart 16 år siden at Lee Westwood teede ud på WGC-Match Play Championship. Men i dag var det en noget mere erfaren Westwood der kunne gå en runde i par, og samtidig prale af at være den første spiller der runder 50 WGC- deltagelser.

Thomas Bjørn

Thomas Bjørn

Scoren var noget anderledes hos Danmarks Thomas Bjørn, som måtte trække sig efter 8 huller, medens han var 3 over par. Det forlyder blot at han måtte trække sig grundet en skade, men ikke helt konkret hvad det er som driller den danske bjørn. Men det er jo nok ryggen  – eller nakken der driller, ligesom da han desværre også måtte trække sig ved sidste års udgave af Volvo World Match Play Championship.

Dermed er der ikke længere nogen Dansk deltagelse ved WGC Cadillac Championship 2015, der spilles på Blue Monster, Trump National Doral banen.

Til gengæld vrimler det med amerikanske spillere, og i front er det da også J B Holmes som satte speeder på med en eagle på 12, efterfulgt af par og to birdies. Holmes fører i -10, og har lagt to slags afstend ned til landsmanden Ryan Moore der ligger nummer 2 i 6 under.

VIDEO: Se nærmere på banen og resortet i denne video

Seneste nyheder