05 marts 2015 20:01

Ørum Madsen og Bjerregaard kan nå langt

Forside Nyheder Ørum Madsen og Bjerregaard kan nå langt
Af søren kragh

To brilliante eagles reddede dagen for Silkeborgspilleren Morten Ørum Madsen, da han gik for-ni under åbningsrunden af African Open, der er ugens Europa Tourafdeling. Resultatet efter første runder er at han lige præcis er i top-25.

Morten Ørum Madsen

Morten Ørum Madsen

Hvade det ikke været for de to flotte ørne, ville hans fire bogeys, ene duble og ene trible bogey, have sænket danskeren der ligger nummer 29 på Race to Dubai betydeligt.

Men sådan gik det altså ikke, og nu er det bare at kæmpe så godt det er muligt, for at se hvor mange pladser han kan klatre fremad, i bestræbelserne på at nå så tæt på den duo der fører an i -5, anført af irske Kevin Phelan og engelske Matt Ford.

Morten Ørum Madsen er ikke så langt fra fører-duoen, da han blot har fire slag op til Kevin Phelan, i en under par. Så alt er åben og muligt for danskeren, der forhåbentligt trækker det bedste hans trænere Thomas Holm Larsson og Anders D. Christiansen har lært ham, frem under ugens turnering.

En anden dansker der også sagtens kan nå langt denne uge, er Lucas Bjerregaard. Han er i par efter første runde, og blev sat lidt bagud efter en trible bogey på banens 3. hul, der er et par-5 hul.

VIDEO: Se nærmere på området East London, hvor der spilles Africa Open

Seneste nyheder