05 marts 2015 10:32

Ingen kontingentstigning og godt tilbud til nye medlemmer

Forside Nyheder Ingen kontingentstigning og godt tilbud til nye medlemmer
Af Thorkild Høj

Vejle Golf Clubs generalforsamling kunne onsdag aften for andet år i træk undgå kontingentstigning og samtidig tilbyde interesserede ikke-golfere at bruge hele den kommende sæson til at afprøve, om spillet – og livsstilen – med masser af frisk luft, motion og et rigtigt hyggeligt klubliv, skal være deres, før de behøver at melde sig ind. Konceptet hedder TryOut og indeholder træningstimer og spilleret på Korthulsbanen, samt erhvervelsen af fuld spilleret på stor bane for et gebyr på sølle 300 kroner.

unnamed

Formand Stig Brogaard Andersen

97 stemmeberettigede medlemmer var mødt frem på Munkebjerg Hotel, hvor de blev vidne til en stille og næsten rekordhurtigt afviklet generalforsamling.

Formand Stig Brogaard Andersen konstaterede i sin beretning at det går rigtigt fint i Vejle Golf Club, men at det ikke må blive en sovepude. Derfor skal der fortsat arbejdes på at skaffe nye medlemmer og forfølges en ambitiøs målsætning om at have Danmarks Smukke Golfbane. I indeværende sæson er der planlagt arbejde med dræning af tre skovhuller og nybyg af toiletbygning på Korthulsbanen, hvor netop de mange nye medlemmer færdes flittigt sæsonen igennem.

Klubbens regnskab gav heller ikke anledning til tumult på talerstolen. Årets resultat er på 990 tkr og skyldes blandet andet en stor ekstraordinær indtægt fra golfspillere fra Comwell Kellers Park, som benyttede VGCs banen i første halvår af 2014.

Generalforsamlingen kunne give et stort bifald til Årets juniorspiller i VGC, 16-årige Jonathan Dyrberg og Årets Spiller i VGC, Stephanie Bertelsen, der vandt DM i Hulspil i 2014.

Bestyrelsesmedlem Lise Balle forlod bestyrelsen efter 12 års arbejde, og hun afløses af Judith Domino, der tidligere var valgt som suppleant. Til gengæld vedtog generalforsamlingen bestyrelsens forslag om at nedlægge suppleantvalget. Denne vedtægtsændring skal konfirmeres på en ekstraordinær generalforsamling, som afholdes i forbindelse med klubbens standerhejsning søndag den 29. marts.

Klubbens revisor, Jørgen Egstrand Andersen, BDO modtog genvalg som revisor.

Seneste nyheder