20 december 2014 20:34

Nanna og Emily er på LET

Forside Nyheder Nanna og Emily er på LET
Af Svend Novrup

Så har Smørumpigerne, de to Twins Nanna Koerstz Madsen og Emily Pedersen, sikret sig en kategori på LET 2015, men søndag skal de forsøge at gøre arbejdet færdig ved at slutte i top-30 i Lalla Aicha-Q-school-finalen på Samanah-banen i Marokko. Lykkes det, har de begge fuldt kort. Betingelserne er gode, eftersom de begge ligger i top-14.

Emily Pedersen og Nanna Koerstz Madsen (foto Jesper Vinzents).

Emily Pedersen og Nanna Koerstz Madsen (foto Jesper Vinzents).

De imponerede begge lørdag. Nanna Koerstz Madsen ved for anden gang at gå den sværeste af de to baner, Samanah, i -2, hvorved hun avancerede til delt andenplads i -8. Det giver hende ni slag ned til den øjeblikkelige nr. 30. Selv om det lyder meget sikkert, skal man ikke glemme, hvilket voldsomt pres alle spillerne har været under og ikke må give efter for.

Det gælder ikke mindst Emily Pedersen, der lørdag på den lidt lettere Al Maaden lå i +2 efter tre huller. Som så mange gange før viste hun imidlertid sin fighting spirit og sluttede i -1, så hun nu er nr. 14 i -3.

Engelske Georgia Hall må være helt sikker. Hun fører i -14. Svenske Louise Stahle må også regnes som ret sikker. Hun deler andenpladsen med Koertz Madsen, Sophia Popov, Tyskland, og Kelsey McDonald, Skotland.

Finske Krista Bakker og engelske Kiran Matharu så ud til at være fortabt før sidste runde, hvor begge scorede -4. Det var nok for Bakker, der sluttede som 44 i +4, og det var præcis ikke nok for Matharu, der sluttede som nr. 65 i +7, hvor +6 var cuttet. Heller ikke Melodie Bourdy som nr. 101 i +14 kunne forny sit kort.

Det kunne til gengæld Bonita Breedenhann, Namibia, der spillede den bedste runde, der endnu er spillet, siden Q-school rykkede til Marokko. -9 gav hende et avancement fra nr. 56 til nr. delt 10!

Seneste nyheder

ingen relaterede nyheder