Ny Pro tiltræder

FRA PRESSEMEDDELELSE: Jeg havde ikke været i Køge Golf Klub i mange år, og blev positivt overrasket, da jeg kom for at tale med Peter Taylor. Lækkert klubhus, ny stor driving range med 9 overdækkede pladser, et indspilområde, som jeg kan forstå, skal udvides … Sikke muligheder.

 Jeg blev udlært PGA træner hos Jens Ole Kristensen i Dragør Golfklub i 2004 og har inkl. min 3-årige læretid, de sidste 17 år været tilknyttet 2 klubber, Dragør og Hillerød.

Begge steder har jeg været juniorleder/træner, og har med stor fornøjelse set en masse unge mennesker udvikle sig, ikke kun til gode golfspillere, men også til gode, selvstændige mennesker.

Udover mit arbejde med juniorerne, har jeg også haft ansvaret for klubbernes damehold. Jeg førte Dragørs damer op gennem rækkerne til et slutspil om oprykning til den bedste række, og i år var jeg træner/holdkaptajn for Hillerøds damehold, hvilket resulterede i et Danmarksmesterskab.

Jeg har gennem årerne holdt kurser for medlemmerne, både sommer og vinter, og de sidste 8 år har jeg haft minimum 2 golfrejser om året – fortrinsvis til Portugal og Spanien, og det håber jeg at fortsætte med her i Køge Golf Klub.

Udover undervisning, kommer I også til at se mig i shoppen, så kom endelig forbi og lad os få en snak om, hvad du har brug for.

Jeg glæder mig til at komme i gang i Køge Golf Klub.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.