I Vejle kan du prøve golf en hel sæson

I Vejle Golf Club har du mulighed for at prøve talentet af i et forløb over en hel sæson, – vi kalder det for TryOut – hvor du selv bestemmer tempoet. Rigtigt mange begynder på golf, fordi de har venner, familie eller arbejdskollegaer, der er bidt af golf, og så ”smitter” deres entusiasme.

Betingelserne for at blive TryOut-medlem er, at du ikke tidligere har været TRYOUT-medlem i Vejle Golf Club, og at du ikke tidligere har haft DGU-kort.

Det koster kr. 300, der går til dækning af bl.a. startmaterialer og bagmærke, samt træningspas med klubbens trænerteam i TryOut konceptet. Træningen er arrangeret som holdtræning. På billedet underviser Anders Kahr nye TryOut-medlemmer på klubbens udslagsbane.

Meld dig til et introduktionsarrangement og kom i gang med en sund og udfordrende fritidsinteresse med masser af motion, frisk luft, socialt samvær og konkurrence.

Klubbens cheftræner Talal Sidani fortæller, at Vejle Golf Club tilbyder udstyr, som bliver tilpasset din fysik, så det hjælper dig til at udvikle dine golffærdigheder i endnu højere grad.

”Det er vigtigt for os, at vores nye medlemmer bliver rigtigt vejledt og får størst mulig glæde og udbytte af deres golf, helt fra starten. Vi prøver at give alle de grundlæggende færdigheder, så de kan få succes og glæde ved deres fritidsinteresse”

På klubbens hjemmeside finder du en række informationer om klubbens aktiviteter og arrangementer, og du kan tilmelde dig introduktionsarrangementet.

 Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte sekretariatet på tlf. 7585 8185. Vær desuden opmærksom på, at sekretariatet har udvidet åbningstid helt til kl 18 om onsdagen.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Uden kategori og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.