I Odense bliver fundne bolde til præmier

Det er altid glædelige at finde sin egene eller andres bolde. Men i Odense Golfklub gør de det nu endnu mere spændende, at søge efter bolde i roughen. For et samarbejde med virksomheden F10 Finans, der blandt andet yder økonomisk og juridisk rådgivning til private og virksomheder, belønnes findere af særlige F10 bolde med præmier.

Der spredes således mærkede bolde rundt omkring på banen, som markeres med henholdsvis F10 sølv og guld  logo. En gang om året trækkes der videre lod blandt alle findere om en hovedpræmie, som er et rejsegavekort.

Finder man en bold med sølv logo, er gevinsten er en æske Pinnacle Gold  bolde, og 50% rabat på et F10 Økonomitjek. Finder man derimod en bold med guld logo, så er præmien et gavekort på 500 kroner, samt et F10 Økonomitjek til halv pris. Der vil løbende være forskellige gavekort at vælge mellem, så længe lager haves.

Så nu bliver det pludseligt ikke kun spændene om du finder din egen eller andres bolde i krattet, da der med tiltaget fra Odense golfklub og F10 bydes op til skattejagt i roughen.

Foto: Odense Golfklub

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Uden kategori, Udstyr og tagget , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.